Mergi direct la conținut »
Lobonț, antrenor la U Cluj de la 1 ianuarie 2019. Primele declarații
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Lobonț, antrenor la U Cluj de la 1 ianuarie 2019. Primele declarații

Lobonț, antrenor la U Cluj de la 1 ianuarie 2019. Primele declarații

Lobonț, antrenor la U Cluj de la 1 ianuarie 2019. Fostul portar al naţionalei de fotbal a României va antrena divizionara secundă de anul viitor, a anunţat miercuri site-ul oficial al divizionarei secunde.

ACTUALIZARE 8 noiembrie. Bogdan Lobonţ a oferit primele declaraţii după ce a preluat-o pe Universitatea Cluj. Fostul mare portar spune că este o provocare pentru el şi este încrezător că va face treabă bună.

”U” Cluj, echipă care-şi propune promovarea, a decis să meargă pe mâna lui Bogdan Lobonţ, cel care se află la prima exprienţă ca antrenor principal. Fostul portar al lui AS Roma porneşte însă la drum cu gânduri mari:

”Sunt bucuros că încep această aventură de antrenor în România, ţara unde m-am format ca jucător, şi sunt bucuros că încep alături de U Cluj. (n.r. Cât de greu ţi-a fost să iei această decizie?) Nu mi-a fost greu, pentru că înainte să iau acestă decizie am văzut potenţialul pe care îl au jucătorii, calitatea, talentul, potenţialul pe care îl are acest club, care este mai mult decât o echipă de fotbal. Sunt convins că împreună reuşim să facem lucruri extraordinare, să construim o mentalitate şi o atitudine din punct de vedere al muncii”, a declarat Bogdan Lobonţ.

Fostul mare internaţional român a lucrat până acum în cadrul clubului AS Roma. Întrebat dacă i-a fost greu să plece de acolo, Lobonţ spune că vede revenirea în România ca pe o provocare: ”Presiunea este peste tot. Nu pot să fac previziuni, nu pot să dau verdicte. Pot să vă asigur este că împreună, zi de zi, o să luptăm pentru a aduce acasă rezultate. (n.r. Nu ţi-a fost greu să te desparţi de AS Roma după atâţia ani petrecuţi acolo?) Este o nouă aventură. De regulă, îmi plac aventurile”.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Bogdan Lobonţ se va ocupa inclusiv de echipele de juniori ale clubului şi va încerca să pună în practică lucrurile pe care le-a văzut la AS Roma: ”Da, de tot ceea ce înseamnă U Cluj, începând cu prima echipă şi până la ultima grupă de la copii şi juniori. Centrul de copii şi juniori este rădăcina”.

Lobonţ a fost întrebat şi dacă va continua să lucreze şi la naţionala României: ”Rămân concentrat doar pe ce înseamnă U Cluj. (n.r. întrebat dacă s-a supărat Cosmin Contra) Încă nu am discutat în detaliu această problemă. La timpul oportun o să discut”.

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO
Recomandări

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

„FC Universitatea Cluj şi Bogdan Lobonţ au ajuns la un acord, urmând ca fostul ‘internaţional’ să ocupe postul de antrenor principal al echipei noastre începând cu 1 ianuarie 2019”, a indicat clubul.

Aceasta va fi prima experienţă ca tehnician a lui Lobonţ. Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Lobonţ va superviza şi activitatea Academiei de Copii şi Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene.

În vârstă de 40 de ani, Bogdan Lobonţ a evoluat în 85 de meciuri pentru echipa naţională a României, alături de care a participat la două turnee finale, EURO 2000 şi EURO 2008. În cariera sa a activat la formaţiile Corvinul Hunedoara, FC Rapid, Ajax Amsterdam, Dinamo, Fiorentina şi AS Roma. În palmares are trei titluri de campion al României, unul al Olandei şi o Cupă a României.

Lobonţ va avea în perioada următoare întâlniri, la Cluj, cu jucătorii, actualul staff tehnic şi cu cel administrativ.

VIDEO / Liga 2 la fotbal, etapa a 15-a. UTA, ”măturată” acasă de clujeni. Protestul brăilenilor

 
 
Close
Închide
  Close