Mergi direct la conținut »
”Lupii” și-au luat Avântul. A fost bătaie la Măneciu. Cristi Vlad, oficial al Petrolului, și-a ”furat-o” la înghesuială! Farul, Ceahlăul și ”U” defilează și ele / FOTO&VIDEO Galerie foto
4imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Lupii” și-au luat Avântul. A fost bătaie la Măneciu. Cristi Vlad, oficial al Petrolului, și-a ”furat-o” la înghesuială! Farul, Ceahlăul și ”U” defilează și ele / FOTO&VIDEO

”Lupii” și-au luat Avântul. A fost bătaie la Măneciu. Cristi Vlad, oficial al Petrolului, și-a ”furat-o” la înghesuială! Farul, Ceahlăul și ”U” defilează și ele / FOTO&VIDEO

Echipele de tradiție reînviate de suporteri în această vară defilează prin campionatele județene. Petrolul a învins ieri cu 3-0 într-o deplasare grea, la Măneciu, echipa locală Avântul cu 3-0.

De Octavian Cojocaru,

La pauză, suporterii Petrolului au năvălit pe teren și duelat cu jandarmii. Jucătorii Petrolului au rămas pe gazo, iar suporterii au vrut să fie mai aproape de ei. Imediat s-a creat o aglomerație, iar Cristi Vlad, conducător la ploieșteni, a încasat o lovitură în față.

 

La acest meci au asistat peste 2.000 de spectatori, asistență cu care nu sunt obișnuite echipe din Liga 1 cum ar fi FC Voluntari, Concordia sau Viitorul. Și Steaua sau Dinamo au deseori doar câte 2.000 de oameni la meciuri.

A fost zi de sărbătoare în comuna prahoveană cu 11.000 de suflete. Aflată la poalele Ciucașului, pe Valea Teleajănului, nu de parte de Pasul Bratocea, fosta vamă dintre România și Austro-Ungaria, pe 19 februarie 1978, localitatea Măneciu a mai fusese gazda unui astfel de eveniment fotbalistic: Avântul – Univ. Craiova 2-5, în ”16”-imile Cupei. Da, da, Tilihoi, Negrilă, Ștefănescu, Crișan, Beldeanu, Țicleanu sau Cămătaru au călcat gazonul Avântului!

Ploieștenii au învins cu 3-0 și sunt liderii campionatului județean.

Goga, dublă pentru „U”!

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a învins ieri cu 14-0 pe Ozana Timișești și e lider cu punctaj maxim în Liga 5. „U” Cluj a bătut-o pe Industria Sârmei Câmpia Turzii cu 4-0, în deplasare. Pentru „studenți” au marcat Dorig Goga și Lemac (ex-Dinamo), ambii câte o dublă.

Iar Farul a bătut cu 4-0 „afară” pe CS Agigea și are, de asemenea, punctaj maxim, 45 de puncte, după 15 victorii. Iar golaverajul Farului este 64-6. Suporter Club Oțelul Galați conduce în campionatul județean, având 9 victorii din 9 meciuri, iar golaverajul este 65-5! Ieri, Oțelul a bătut-o pe Quantum Galați cu 2-1.

Close
Închide
  Close