Mergi direct la conținut »
Cum și-a sabotat patronul Ioan Niculae propria echipă: Măldărășanu a fost demis joi, cu două zile înainte de meciul cu FC Voluntari
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cum și-a sabotat patronul Ioan Niculae propria echipă: Măldărășanu a fost demis joi, cu două zile înainte de meciul cu FC Voluntari

Cum și-a sabotat patronul Ioan Niculae propria echipă: Măldărășanu a fost demis joi, cu două zile înainte de meciul cu FC Voluntari

Cum și-a sabotat patronul Ioan Niculae propria echipă: Măldărășanu a fost demis joi, cu două zile înainte de meciul cu FC Voluntari (0-0).

Marius Măldărășanu a fost dat afară de la Astra Giurgiu. A venit Gigi Mulțescu

”Măldă”, 43 de ani, urmează să-și rezilieze contractul în următoarele ore, după ce nu a acceptat varianta de a fi ”secundul” lui Gigi Mulțescu (66 de ani), antrenorul veteran al Ligii 1, cel care a pregătit echipa și în play-off-ul sezonului trecut.

Decizia de a-l demite pe Măldărășanu a fost luat joi de patronul Ioan Niculae, care a avut o reuniune cu sfătuitori apropiați, inclusiv oameni din club. Hotărârea nu a fost comunicată – a apărut duminică, pe site-ul oficial al clubului, ”Măldă” n-a știut nimic. Unii jucători ar fi aflat! Ce să mai joci în condițiile astea?

Măldărășanu a insistat că nu a primit nici o explicație pentru demitere, dar se spune că nu răspundea la telefoanele de ”sus”.

Astra e pe 4 în Liga 1, cu 11 puncte, fiind singura echipă neînvinsă în această ediție. Giurgiuvenii au acumulat însă nu mai puțin de 5 egaluri: 1-1 cu Sepsi, 1-1 cu Poli Iași, 1-1 cu FC Botoșani, 1-1 cu Dunărea Călărași și 0-0 cu FC Voluntari.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Deși părea că e în obiectiv, locurile 1-4, tehnicianului i s-a transmis că ”Astra vrea mai sus”!

Am înțeles că problemele cu Măldărășanu au venit după rezultatele de egalitate cu echipe accesibile, gen Chiajna și Călărași. Era o anumită supărare din cauza asta. Acum vor veni meciuri foarte grele”, , a declarat și Mulțescu.

„Ca obiective avem play-off-ul, locurile 1-3 și eu am zis și Cupa. Așa am făcut și la Craiova, mi-am autopropus-o, vreau performanța asta. Nu-mi place mediocritatea”
Gigi Mulțescu

De menționat că Marius Șumudică a luat titlul cu Astra în sezonul 2-15-206, într-un moment în care patronul se afla în pușcărie. Și Edi Iordănescu a fost demis aproape inexplicabil în sezonul trecut.

Close
Închide
  Close