MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 11:01

Cum și-a sabotat patronul Ioan Niculae propria echipă: Măldărășanu a fost demis joi, cu două zile înainte de meciul cu FC Voluntari

Distribuie

Cum și-a sabotat patronul Ioan Niculae propria echipă: Măldărășanu a fost demis joi, cu două zile înainte de meciul cu FC Voluntari (0-0).

Marius Măldărășanu a fost dat afară de la Astra Giurgiu. A venit Gigi Mulțescu

'Măldă', 43 de ani, urmează să-și rezilieze contractul în următoarele ore, după ce nu a acceptat varianta de a fi 'secundul' lui Gigi Mulțescu (66 de ani), antrenorul veteran al Ligii 1, cel care a pregătit echipa și în play-off-ul sezonului trecut.

Decizia de a-l demite pe Măldărășanu a fost luat joi de patronul Ioan Niculae, care a avut o reuniune cu sfătuitori apropiați, inclusiv oameni din club. Hotărârea nu a fost comunicată – a apărut duminică, pe site-ul oficial al clubului, 'Măldă' n-a știut nimic. Unii jucători ar fi aflat! Ce să mai joci în condițiile astea?

Măldărășanu a insistat că nu a primit nici o explicație pentru demitere, dar se spune că nu răspundea la telefoanele de 'sus'.

Astra e pe 4 în Liga 1, cu 11 puncte, fiind singura echipă neînvinsă în această ediție. Giurgiuvenii au acumulat însă nu mai puțin de 5 egaluri: 1-1 cu Sepsi, 1-1 cu Poli Iași, 1-1 cu FC Botoșani, 1-1 cu Dunărea Călărași și 0-0 cu FC Voluntari.

Deși părea că e în obiectiv, locurile 1-4, tehnicianului i s-a transmis că 'Astra vrea mai sus'!

Am înțeles că problemele cu Măldărășanu au venit după rezultatele de egalitate cu echipe accesibile, gen Chiajna și Călărași. Era o anumită supărare din cauza asta. Acum vor veni meciuri foarte grele', , a declarat și Mulțescu.

„Ca obiective avem play-off-ul, locurile 1-3 și eu am zis și Cupa. Așa am făcut și la Craiova, mi-am autopropus-o, vreau performanța asta. Nu-mi place mediocritatea”
Gigi Mulțescu

De menționat că Marius Șumudică a luat titlul cu Astra în sezonul 2-15-206, într-un moment în care patronul se afla în pușcărie. Și Edi Iordănescu a fost demis aproape inexplicabil în sezonul trecut.

Loading...
Comentarii