Mergi direct la conținut »
Mario Joy și DJ-ul lui Chris Brown vor face spectacol la gala Superkombat de vineri / VIDEO
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Mario Joy și DJ-ul lui Chris Brown vor face spectacol la gala Superkombat de vineri / VIDEO

Mario Joy și DJ-ul lui Chris Brown vor face spectacol la gala Superkombat de vineri. Americanul DJ Jove, cunoscut pentru colaborările cu Nick Cannon și Chris Brown, și Mario Joy, artistul român autor al hitului California, vor întreține atmosfera la gala Superkombat, care va avea loc în această vineri, de la ora 20:00, la Romexpo, și va programa un total de 10 confruntări internaționale, decisive pentru calificarea spre finala din toamnă.

De Daniel Conțescu,

Din gală nu vor lipsi nume mari de pe scena internațională de sporturi de contact, unul dintre ei fiind americanul Tony Johnson jr, cel care i-a învins în ultimii ani pe starul UFC Derrick Lewis și campionul Bellator, Alexander Volkov. De asemenea, gigantul polonez Lukasz Krupadziorow, finalistul Enfusion din 2014, și Kazadi Mwamba, campionul Duel din acest an, sunt anunțați în programul din care nu vor lipsi românii Bogdan Năstase, Cristian Ristea, Valentin Bordianu, Dumitru Țopai și

Robert Constantin. Prețul unui bilet începe de la 50 de lei și e disponibil pe myticket.ro sau în magazinele Diverta. Originar din Hunedoara, Mario Joy a devenit celebru în toată lumea cu hitul California, iar în ultimii ani a strâns peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube și 1,2 milioane de căutări pe Shazam, iar anul trecut „California” a fost pe locul 3 în topul celor mai difuzate melodii din România. „Urmăresc galele Superkombat, chiar mă bucur că acum voi putea fi și parte din show”, a spus Mario Joy.

DJ Jove, pe numele său real Vincent Frisina II, vine din Brooklyn New York, iar de-a lungul celor peste 15 ani de carieră a lucrat cu cele mai mari radiouri de peste Ocean, dar și cu artiști precum Chris Brown, Nick Cannon sau Ice T. În fiecare an, acesta mixează la peste 100 de evenimente din America de Nord, inclusiv la faimoasele petreceri Playboy.

Printre sportivii care vor urmări gala din public se vor număra Cătălin Moroșanu, Daniel Sam, Alexandru Lungu, Colin George și Vladimir Toktasynov. Sam și George chiar au anunțat că vin la București și sunt gata să îl provoace pe Moroșanu pentru un nou duel direct. Petrecerea de după gala Superkombat va avea loc vineri noapte la Player.

Close
Închide
  Close