Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > MAV Sports Timișoara a cucerit Liga Campionilor la minifotbal. Palidă consolare, după ce la fotbal în 11 am ajuns în lumea a treia / VIDEO

MAV Sports Timișoara a cucerit Liga Campionilor la minifotbal. Palidă consolare, după ce la fotbal în 11 am ajuns în lumea a treia / VIDEO

MAV Sports Timișoara a cucerit Liga Campionilor la minifotbal. În timp ce la fotbal în 11 am ajuns în lumea a treia, la minifotbal am ajuns stăpânii Europei. România a aliniat opt echipe la startul competiției desfășurate la Terme Catez (Slovenia), dintre care patru s-au calificat în semifinale.

În finală, campioana României s-a impus, duminică. la lovituri de departajare, scor 2-1, în fața celor de la Coriolan Bacău, după 0-0 în timpul regulamentar.

În penultimul act, AS Coriolan Bacău a învins Tanzmannschaft Bucureşti cu 3-2 la lovituri de departajare, de la 7 m, după ce scorul a fost egal, 3-3, la finalul timpului regulamentar. MAV Sports Timişoara a avut nevoie de asemenea de lovituri de departajare în meciul cu Juventus Sibiu (3-2), după ce s-a înregistrat un scor alb, 0-0, la finalul meciului.

Dragan Paulevici a fost desemnat jucătorul turneului, iar portarul Cosmin Amarinei cel mai bun goalkeeper al competiției. Ambii sunt componenți ai echipei MAV Sports și totodată ai naționalei de minifotbal a României, vicecampioană europeană.

Câştigarea Ligii Campionilor completează performanţa reuşită de minifotbalul românesc la Kiev, unde echipa României a cucerit argintul la Campionatul European 2018.


Citește și: ANALIZĂ | Inteligența artificială amenință deja locurile de muncă din România

Close
Închide
  Close