Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Mayweather vs Pacquiao: Reghe și Prodanca și-au cedat biletele!

Mayweather vs Pacquiao: Reghe și Prodanca și-au cedat biletele!

În timp ce pasionații boxului ar fi în stare să cheltuiască o avere pentru a fi în sala MGM Grand Arena din Las Vegas unde, duminică dimineață (ora 6.00, în direct la Pro TV și la Dolce Sport), se vor înfrunta Floyd Mayweather jr. și Manny Pacquiao, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au renunțat fără regrete la tichetele de acces la “meciul secolului”, pe care cheltuiseră câteva mii de dolari.

La începutul anului, Anamaria Prodan (42 de ani) anunța pe contul personal de Facebook că ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf (39 de ani), deveniseră fericiții posesori a două bilete la meciul meciurilor în boxul mondial, care îi va pune față în față pe americanul Floyd Mayweather jr. (38 de ani, 47-0-0, 26 KO) și pe filipinezul Manny Pacquiao (36 de ani, 57-5-2, 38 KO). 

Numai că – surpriză! Fostul antrenor al Stelei și cunoscutul impresar au renunțat de bună voie la șansa de a vedea din jurul ringului, nu la televizor, o confruntare istorică, pentru care împătimiții “nobilei arte” a pugilatului au plătit între 1.500 și 10.000 de dolari (prețuri oficiale), respectiv între 3.010 și 257.410,50 de dolari (pe piața neagră; ultima sumă amintită a fost plătită de luptătorul de MMA Tito Ortiz).

Au renunțat de dragul fetei lor, Rebecca

“Suntem la Snagov, sărbătorim 1 Mai! Nu am mai plecat la Las Vegas. Am oferit biletele cumnatului nostru, ca să meargă el la meci. N-am mai plecat pentru că Rebecca (n.r. – 16 ani), fata noastră participă la niște prezentări de modă în această perioadă, iar copilul este mai important decât orice altceva”, ne-a declarat astăzi Anamaria Prodan.

SportNews a întrebat-o pe soția lui Laurențiu Reghecampf dacă nu-i pare rău după banii cheltuiți pe bilete și cu cine ține ea și fostul antrenor al Stelei la marele meci de duminică dimineață, dintre Floyd Mayweather jr. și Manny Pacquiao. ”Nu, nu-mi pare rău! Am cheltuit acei bani pentru că ne permitem. Nu a fost un efort financiar uriaș pentru noi. Cu cine ținem? Cu cel mai bun, normal! Cu Floyd”, a mai afirmat, râzând, Anamaria Prodan.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close