Marouane Chamakh (31 de ani), atacantul echipei Crystal Palace, este accidentat de foarte multă vreme. Din această cauză, marocanul nu a mai reușit să înscrie pentru propria echipă, dar nu pierde timpul, ci „marchează” la foc automat în dormitor.

Și o face foarte des şi bine dacă ținem cont de ultima ispravă a marocanului! Chamakh a reușit în timpul său liber să împuște dintr-o lovitură doi iepuri. Și nu orice fel de iepuri, ci doi superbi „iepurași” Playboy: surorile gemene, Melissa și Carla Howe (24 de ani).

După ce au trecut mai întâi prin patul fondatorului celebrei reviste pentru bărbaţi, Hugh Hefner, ”iepurașii” s-au gândit să încerce o nouă provocare, mai virilă. Conform jurnaliștilor italieni de la Corierre dello Sport, gemenele au fost fotografiate zilele trecute de paparazzi în compania fotbalistului din Premier League.

Există deja voci care susțin că Chamakh e interesat mai mult de Carla, iar Melissa se alătură doar la partidele de sex nebun din cuibușorul atacantului echipei britanice. În atare condiții, există premise clare ca refacerea fotbalistului lui Crystal Palace să fie una de mai lungă durată.

Vezi, mai jos imagini fierbinți cu gemenele păcătoase!