MENIU CAUTĂ
27 Mar. 2014 17:54

«Mergeţi la circ!» | Antrenorul Florin Marin anunţă că nici în retur nu vom avea parte de spectacol la Astra – Petrolul, din semifinalele Cupei

Distribuie

Libertatea: Prin folosirea lui Budescu se poate interpreta că v-aţi înfruntat patronul Ioan Niculae, care ceruse ca mijlocaşul să fie trimis la echipa a doua…
Florin Marin: Nu. După acea ieşire, Budescu şi-a cerut scuze, a promis că nu se va repeta incidentul, iar eu, când am venit, l-am găsit aici. Aşa că l-am inclus în lot. Nu mi-a spus nimeni să nu-l folosesc. E jucător important, depinde de el să fie titular.
Este Astra favorită la finală? Va fi spectacol măcar la retur?
Nu ştiu care sunt procentele, nici nu contează. Şi nu, nu cred că va fi spectacol! E o luptă pentru rezultat, pentru calificare. Dacă vrei spectacol, du-te la teatru, la circ!
Nu era mai călduţ postul de secund la naţională?
Greşit! Stresul e mai mare la naţională. Acolo eşti la cel mai înalt nivel. Nu poţi compara situaţiile. La naţională depinde soarta unei ţări, la nivel fotbalistic. Da, n-ai acţiuni câteva săptămâni, dar e presiune mai mare decât la club.
Vrea să-şi viziteze prietenii din puşcărie
De ce vă jucaţi cu verigheta în timpul meciurilor?
E un tic!
Vă deranjează porecla “Flocea”?
Mă deranjează când e folosită de jurnalişti. Cu voi nu sunt “Flocea”, doar cu prietenii sunt! Porecla mi-a dat-o un fost coleg de la Rapid, Ion Pop. În perioada aia, multor persoane cu prenumele Florin li se spunea “Flocea”!
Sunt persoane la Ceahlăul care susţin că s-au îmbolnăvit de diabet de la câtă presiune aţi pus pe cei din staff...
În primul rând, pe mine era presiune mare, nu pe ei! Dacă am pus presiune, înseamnă că mă bazam pe ei! În plus, cred că i-am ajutat să câştige mulţi bani, nu e un aspect de neglijat.
Sunteţi catolic. Ţineţi postul Paştelui?
Da. Toată lumea ar trebui să-l ţină.
Sunteţi prieten cu Gigi Neţoiu. Îl veţi vizita la închisoare?
Îmi pare rău de toţi pentru situaţia în care se află. Sunt prieten şi cu Neţoiu, şi cu Borcea, şi cu alţii, aşa că o să ajung pe la toţi cei aflaţi în închisoare!

Dă «bip» jurnaliştilor!

Florin Marin, cel pe care Cornel Dinu l-a acuzat că s-a dat jos din tren' pe când antrena la Dinamo', este un tip care invocă principiile. Tehnicianul l-a apelat ieri pe jurnalistul de la Libertatea, de la care primise câteva apeluri pe telefonul mobil.
Sună-mă!', a spus, scurt, tehnicianul, apoi a închis, după ce a dat bipul'!
Nu e vorba că n-am bani. Este vorba despre un principiu. M-ai sunat ca să vorbeşti cu mine, nu este normal să vorbeşti pe banii mei!', a explicat Flocea'.
Antrenorul câştigă 6.000 de euro pe lună la Astra.

Nu şi-a băgat fiul în echipă!

Florin Marin a atins culmea antrenoratului! Pe când era la Ceahlăul (sezonul 1996-1997), nu şi-a băgat în echipă fiul, Dorian Marin (foto), tocmai ca să nu iasă discuţii: Nu vreau să vorbesc despre familie. Sunt corect cu toată lumea, asta încerc să fac în fotbal. Mă pot înşela când fac anumite alegeri, dar cei care merită joacă mereu la mine. Nu contează că e străin, că e român…'. Asta în timp ce antrenorul Ilie Stan şi-a băgat ambii copii în echipă, la Concordia Chiajna.

Comentarii