Mergi direct la conținut »
Mihai Bobonete le-a luat la puricat pe adversarele Simonei Halep de la Roland Garros. "Muguruza îmi place, Kerber îmi amintește de o super femeie, iar Sloane e bombă"
Sport Libertatea > Sport > Mihai Bobonete le-a luat la puricat pe adversarele Simonei Halep de la Roland Garros. "Muguruza îmi place, Kerber îmi amintește de o super femeie, iar Sloane e bombă"

Mihai Bobonete le-a luat la puricat pe adversarele Simonei Halep de la Roland Garros. „Muguruza îmi place, Kerber îmi amintește de o super femeie, iar Sloane e bombă”

Actorul Mihai Bobonete le-a luat la puricat pe ultimele trei adversare ale Simonei Halep de la turneul de la Roland Garros de anul acesta.

De Dana Aramă,

Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin, joacă sâmbătă, 9 iunie, finala turneului de mare șlem de la Roland Garros, în compania lui Sloane Stephens, o americancă de 25 de ani.

În drumul ei spre finala turneului de la Roland Garros, Simona Halep le-a învins pe Angelique Kerber, în sferturile de finală, și pe Garbine Muguruza, în semifinală.

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură finala Simonei Halep. Actorul Mihai Bobonete, din serialul de televiziune Las Fierbinți, este și el unul dintre aceștia. Până la disputarea finalei, Mihai Bobonete și-a spus foarte clar părerea despre ultimele trei adversare ale Simonei Halep de la Roland Garros. Actorul este mai mult decât impresionat de felul în care arată cele trei rivale ale numărului 1 mondial.

„Cred că în tenisul feminin este vorba și de frumusețe, adică ele, fetele astea sunt super sportivi, eroi, arme letale cu rachetele în mână dar totuși e tenis feminin și asta înseamnă frumos.
 Mă uitam la tabloul de joc și traseul Simonei, păi fetele astea bătute de Simona sunt cel puțin la fel de frumușele ca și Simona, iar Sloane machiaăa și întinsă pe pietrele alea  zici că e altcineva.
 Cred că dacă ești iubitor de frumos, îți mai scapă un ochi și la ținuta jucătoarelor, iar eu nu pot să nu recunosc, de data asta chiar vorbesc de 4 fete preferatele mele.
 Muguruza îmi place foarte mult, pe Simona o iubesc, Kerber îmi aduce aminte de o super femeie, iar Sloane este bombă!
 …
 Asta că un intro la ceea ce vom vedea astăzi la Roland Barros în finală! Hai Simona! Grand Șlem!”, a menționat Mihai Bobonete pe contul său de socializare.


Citește și: CAMERA ASCUNSĂ/Pregătiri în ”fieful” lui Liviu Dragnea pentru mitingul împotriva abuzurilor. Primar: ”În strofele imnului ne regăsim şi ăia care suntem ascultaţi, şi ăia care ascultă”


 

Close
Închide
  Close