Mergi direct la conținut »
Mihai Stoica, gest extrem în pușcărie. Gardienii sunt în alertă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Mihai Stoica, gest extrem în pușcărie. Gardienii sunt în alertă

Guvernul le-a tăiat elanul scriitorilor din pușcării. Legea care le oferea posibilitatea să-și reducă pedepsele deținuților care publicau lucrări științifice a fost suspendată până la 1 septembrie. 

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, a recepționat din plin lovitura. Meme, care spera să fie liberat condiționat în cel mai scurt, a intrat în depresie și face greva foamei, potrivit SpyNews. Angajații penitenciarului Jilava sunt îngrijorați. 

Fostul manager al Stelei a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, pe 4 martie 2014, în ”Dosarul Transferurilor”. Mihai Stoica a scris patru cărți, pentru care urma să beneficieze de o reducere de patru luni a pedepsei.

Cu „legea lucrărilor științifice” suspendată, Stoica ar putea să iasă abia în iunie sau în iulie, după finalul campionatului.

Cărţile scrise de Mihai Stoica în detenție:

– Ultimii 11 ani. Participarea echipelor româneşti de club în competiţiile continentale 2004-2015″
– „Competiţia”
– „FIFA World Cup – Brazilia. Statistici. Analize. Concluzii”
– „UEFA Europa League. În căutarea identităţii”

Citește și:

Coordonatorul cărților atribuite condamnaților din ”Dosarul Transferurilor” este Viorel Cojocaru, un fost subaltern de-al lui Cristi Borcea la Dinamo! În 2009, a fost prins de ”Libertatea” că și-a dublat salariul, iar un articol apărut în 2007, în EVZ, îl prezintă ca pe un personaj care conducea un sistem de piloși!

Emoții pentru Gigi Becali și ceilalți condamnați din fotbal care au scris cărți în pușcărie. DNA le ia lucrările la control. Vizaţi sunt și profesorii universitari care au coordonat sau validat ”operele”

Close
Închide
  Close