Mergi direct la conținut »
Mircea Lucescu, despre tragedia din Belgia: "Au fost probleme și când am fost noi la meciul cu Anderlecht. Ar fi trebuit să se aștepte"
Sport Libertatea > Sport > Mircea Lucescu, despre tragedia din Belgia: "Au fost probleme și când am fost noi la meciul cu Anderlecht. Ar fi trebuit să se aștepte"

Mircea Lucescu, despre tragedia din Belgia: „Au fost probleme și când am fost noi la meciul cu Anderlecht. Ar fi trebuit să se aștepte”

Mircea Lucescu, antrenorul lui Șahtior, a vorbit, la Dolce Sport, despre atacurile teroriste din Belgia, soldate cu 32 de morţi şi peste 200 de răniţi. "O tragedie incredibilă, un gest de o duritate și de o agresivitate inexplicabilă. Viața continuă, reacția tuturor ar fi aceea de a nu permite astfel de situații și, în mod normal, reacția ar fi aceea de a ne continua viața de zi cu zi așa cum am făcut-o pâna acum.

Am fost suprins chiar in ziua meciului cu Anderlecht, au fost probleme nu la Molenbeek, la Forest. Și ar fi trebuit să se aștepte la o reacție din partea teroriștilor. I-au prins nepregătiți pe belgieni, pentru că sunt alte aeroporturi unde se face un control înainte de a intra în aeroport. La Bruxelles nu s-a făcut lucrul asta. Și la Istanbul există, și la Kiev… Nu se poate să intre cineva în aeroport fara nici un fel de control. Asta este o problema care ii preocupă pe cei care trăiesc acolo.

Depinde ce se va întâmpla pană la Euro, cu siguranță va exista o reacție a forțelor de ordine într-o astfel de situație”, a declarat Lucescu.

Șahtior s-a calificat în sferturile Europa League după „dubla” cu Anderlecht, 3-1 și 1-0.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close