Mergi direct la conținut »
Mircea Lucescu se laudă cu ce n-a făcut: ”Le-am adus 100 de milioane și uite cum sunt tratat!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mircea Lucescu se laudă cu ce n-a făcut: ”Le-am adus 100 de milioane și uite cum sunt tratat!”

Mircea Lucescu se laudă cu ce n-a făcut: ”Le-am adus 100 de milioane și uite cum sunt tratat!”

Mircea Lucescu se laudă cu ce n-a făcut: ”Le-am adus 100 de milioane și uite cum sunt tratat!”.

De Octavian Cojocaru,

Mircea Lucescu nu se împacă nici acum cu gândul că Zenit l-a dat afară! Este pentru prima oară în cariera antrenorului în vârstă de aproape 72 de ani când a fost concediat de la un club.

Zenit Sankt Petersburg i-a făcut vânt după sezonul dezamăgitor, atât în plan intern, cât și european.

„Încă aștept să fiu informat oficial. Am constatat pe site-ul lui Zenit că Mancini e noul antrenor, dar eu nu am primit nici măcar un telefon”, a declarat tehnicianul, care va împlini 72 de ani pe 29 iulie.

„Mi se pare incredibil. I-am adus lui Zenit peste 100 de milioane de euro din transferurile lui Hulk, Garay și Witsel. Și uite cum sunt tratat”, s-a plâns Il Luce.

Mircea Lucescu se laudă cu ce n-a făcut: cel mai mult a lucrat cu Witsel – 6 luni!

Lucescu se laudă cu transferuri la care n-a avut nicio contribuție. Hulk a fost vândut în iunie 2016 contra sumei de 55,8 milioane de euro la Shanghai, înainte ca Mircea Lucescu să-și intre cu adevărat în pâine la Zenit. Chinezii au dat o poală de bani pe brazilian pentru ceea ce a realizat înainte de era Lucescu.

Și în cazul lui Garay, lucrurile stau la fel. FC Valencia l-a cumpărat cu 35 de milioane de euro pe 31 august 2016. Lucescu abia apucase să-l cunoască pe argentinian.

Belgianul Axel Witsel, alt jucător celebru înainte să-l „descopere” Lucescu, a avut șansa să lucreze cu românul doar 6 luni, fiindcă pe 3 ianuarie 2017 a fost vândut în China, la Tianjin Quanjian.

Close
Închide
  Close