Balaur a deschis scorul in minutul 7, cu o lovitura de cap, iar ardelenii au intrat la pauza in avantaj de un gol. Slovan a restabilit egalitatea in minutul 57, prin Ljulka.

Ca și în primul său meci, Adrian Mutu a jucat doar 60 de minute.

Tehnicianul Petre Grigoraș a început meciul în următoarea formulă: Stancioiu – Velayos, M Constantin, Balaur, Brandan – Jazvic, Gonzalez, Voiculet, Bus – Mutu – Tucudean.

Mutu, care e la egalitate cu Hagi la număril de goluri la națională, 35, a dezvăluit, duminică, într-o conferință de presă: ”La Euro 2000, cu Anglia, Gică era suspendat și am jucat eu. Penalty-ul din final eu trebuia să-l bat. Dar Ganea mi-a luat mingea din mână, n-am avut ce să fac, era prea mic. Bine că a marcat! Acum nu mai alergam atât să mai dau un gol la națională”.

Mutu spune că visează la un meci de retragere grandios: ”Aș face un joc pe Arena Națională, în România și Fiorentina. Eu aș fi vrut la Pitești, dar echipa la care am debutat eu nu mai există”. Adi a glumit și a afirmat că va scrie o carte despre viața și cariera lui, după ce termină cu fotbalul: ”Va avea și Chelsea un capitol, deși acolo am decăzut. Au dat 23.000.000 de milioane pe euro și, pe urmă, mi i-au pus mie în cârcă. O să vedeți care e cel mai interesant capitol după ce o să citiți”.

Întrebat dacă Sandra, soția lui, e însărcinată, Adi a fost enigmatic: ”Nu știu, întrebați-o pe ea. Aș mai vrea un copil Îmi doresc! Doamne-ajută”. Mutu are un băiat, pe Mario, din prima căsătorie, cu Alexandra, și două fete, Adriana Lea și Maya Vega, de pe urma mariajului alături de Consuelo Matos Gomez.

Legat de datoria la Fiscul italian, de peste 200.000 de euro despre care a scris presa peninsulară, Mutu nu știe nimic: ”Nu-mi dau seama de unde a ieșit asta. Eu nu am nici un contr în Italia.

Ad placeholder
Sondaje contradictorii cu trei zile înainte de alegerile pentru Primăria Capitalei. De ce depinde totul
Recomandări
Sondaje contradictorii cu trei zile înainte de alegerile pentru Primăria Capitalei. De ce depinde totul

”Până acum, totul e bine. E o perioadă grea pentru toată lumea. Sunt antrenamente tari, antrenamente în care alergăm foarte mult, plus meciuri amicale. Ca în cantonamente… Mă simt foarte bine mental, mă simt obosit și încărcat fizic, e normal, după atâtea antrenamente. Dar o să fie bine. Știu cum e în cantonamente, știu ce mă așteaptă, plus că în afară de faptul că sunt antrenamentele foarte grele, în momentul ăsta sunt și la dietă și mă simt și slăbit. Așa, fără vlagă. Dar e un sacrificiu pe care trebuie să-l fac, ca să fiu în formă la începerea campionatului. În zece zile, am dat jos 4 kilograme, mai am de dat două. O să le dau până la sfârșitul cantonamentului fără nicio problemă. Norocul meu este că, atunci când vreau să slăbesc, o fac foarte ușor și nu am nicio problemă”, a declarat Adrian Mutu, într-o conferință de presă, citată de digisport.ro.

Ad placeholder
Părinte indignat pe reflexul mușamalizării după incidentul cu lampa UV de la “Lazăr”: “Copiii noștri ajung la spital, iar părinții fac ode directoarelor și caută «turnătorul»!”
Recomandări
Părinte indignat pe reflexul mușamalizării după incidentul cu lampa UV de la “Lazăr”: “Copiii noștri ajung la spital, iar părinții fac ode directoarelor și caută «turnătorul»!”

Atacantul lui ASA Târgu Mureș a evoluat în două meciuri amicale ale mureșenilor, 0-0 cu Pogon Szczecin și 1-1 cu Slovan Liberec. În ambele, ”Briliantul” a jucat câte 60 de minute.

”Nu mă simt prea bine fizic. Cum am spus, mă simt încărcat. Simt că îmi lipsește vâna, dar ăsta e un lucru normal în perioada asta de cantonament. Trebuie să trag de mine, așa cum o fac toți băieții, să trecem peste oboseală, să împingem limitele cât mai sus, ca să fim în formă când începe campionatul”, a explicat atacantul de 37 de ani de ce nu a jucat un meci întreg până acum.

Mutu susține că s-a integrat perfect la ASA și că a luat cea mai bună decizie semnând cu echipa antrenată de Petre Grigoraș.

”Normal că atunci când ești în play-off îți dorești să câștigi, suntem o echipă care ne permitem să ne gândim la acest lucru, suntem o echipă solidă, puternică. N-avem nimic de invidiat la alte echipe, așa că pasul acesta e cel mai important. Mai întâi să ajungem în play-off. Nu mi-am propus neapărat un număr de goluri. Bineînțeles că îmi doresc să marchez, fiind atacant. Îmi doresc în primul rând să pot ajuta ASA-ul să își atingă obiectivele. M-am integrat foarte bine aici. Pe cei mai vechi dintre băieți îi cunosc de la echipa națională. Pe ceilalți am reușit să-i cunosc acum, sunt băieți de treabă, băieți extraordinari. N-au nici o problemă. Cu Grigoraș mă înțeleg foarte bine, că lucrăm de 11 zile, e totul în regulă. Cred că e cea mai bună decizie. Am ales să vin aici, bineînțeles uitându-mă și la echipă și la ce își dorește. Cred că în momentul de față e cea mai bună alegere”, a mai spus ”Briliantul”.

Ad placeholder
O asistentă medicală condamnată în 2017 pentru trafic de influență la operații a ajuns consilier juridic la primăria condusă de Daniel Florea!
Recomandări
O asistentă medicală condamnată în 2017 pentru trafic de influență la operații a ajuns consilier juridic la primăria condusă de Daniel Florea!

„Cred că o să marchez mai mult ca Marica, dar în primul rând îmi doresc să intru în play-off cu echipa, îmi doresc să avem un parcurs până în finala Cupei. Lucruri mai importante decât întrecerea mea personală cu Ciprian”, a declarat Mutu.

„Sper fim amândoi în lotul pentru Euro! Depinde foarte mult de noi, depinde ce evoluţii avem. El, probabil, are mai multe şanse, fiind şi mult mai tânăr, dar depinde foarte mult de forma pe care o va avea. Cred că antrenorul va selecţiona jucătorii cei mai în formă pentru acest campionat european”.

Ad placeholder

ASA Tg Mureș a obținut o victorie, o remiză și o înfrângere în precedentele meciuri amicale, 3-2 cu Sepahan (Iran), 0-0 cu Pogon Szczecin (Polonia) și 0-1 cu FK Zira (Azerbaidjan).