Mergi direct la conținut »
Mutu explică de la ce a pornit conflictul cu Mourinho: ”A înjurat România și ne-am certat”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mutu explică de la ce a pornit conflictul cu Mourinho: ”A înjurat România și ne-am certat”

Mutu explică de la ce a pornit conflictul cu Mourinho: ”A înjurat România și ne-am certat”

Mutu explică de la ce a pornit conflictul cu Mourinho. ”Briliantul” a împlinit astăzi 40 de ani și a vorbit despre disputa pe care a avut-o cu antrenorul portughez în perioada în care cei doi erau la Chelsea.

„Da (n.r. a existat un conflict cu Mourinho), pentru că el a înjurat Romania si eu m-am supărat atunci şi ne-am certat. Tot așa s-a întâmplat. Nu voia să mă lase la echipa naţională şi a fost un mic incident”, a declarat Adi pentru Telekom Sport.

Mutu a vorbit și despre momentul în care a ajuns la Chelsea, în 2003: „Am ales Chelsea pentru că Chelsea a plătit. Venise Abramovich în forţă. A plătit o grămada de bani, aproape 23 de milioane de euro.

Mi-au dat şi mie un salariu foarte mare. Şi pentru că a fost cea mai concretă ofertă, chiar daca avusesem un an extraordinar, ieşisem cel mai bun stranier din Italia. Aşa a fost să fie. A fost Chelsea, am avut un început extraordinar”.

Citiți și „Forever young”. Adrian Mutu împlinește astăzi 40 de ani, dar are forma fizică de pe vremea când era golgheterul campionatului 

Close
Închide
  Close