Nadia şi-a amintit că cel mai mare curcan pe care l-a preparat de „Ziua Recunoştinţei” a cântărit peste 7 kilograme . „Era uriaş. L-am umplut cu toate bunătăţile, doar că am avut o mică problemă atunci când a trebuit să-l bag în cuptor. Dar, în cele din urmă, m-am descurcat”, a explicat Nadia Comăneci.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_8f01cf0c0b0bb077ec0b38c60ca0d2aa.jpg)
:quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_c75bdd81595680acf0dcf69c50c8fbbc.png)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_31c8be400290a37ac342c58e1664dcc6.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_a31dea39d0417a3a3c28e1a93927353f.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_4b186058f0c88e43669cab1150ca7116.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_99597aecc334a7417b6c823e3fc2cf17.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_60edbaa8b3945cd10e49f9efb477982f.jpg)
Comentează
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.