De Ciprian Iana,

Printre cei care au dorit să-i ureze ”La mulți ani!” celui supranumit ”Amiralul flotei românești” s-a numărat și Nadia Comăneci.

Aflată peste mări și țări, în vila sa din orășelul Norman, Statele Unite ale Americii, ”Zeița de la Montreal”, împreună cu soțul ei, Bart Conner, au postat pe Facebook un filmuleț, cu următorul mesaj:

”Dragă Ivan,

Astăzi e ziua ta, zi specială ca tine.Îți dorim multă sănătate, bucurii și îți mulțumim pentru tot ce-ai făcut pentru sport și faci în continuare în România!

La mulți ani, Ivan!”.

Nadia Comăneci și Ivan Patzaichin sunt unii dintre cei mai mari sportivi ai României.

Dacă Nadia Comăneci a obținut la Jocurile Olimpice cinci medalii de aur și trei de argint, Ivan Patzaichin are în palmares la JO patru medalii de aur și trei de argint.

Ivan Patzaichin a fost distins în 2010 cu Decorația Regală “Nihil Sine Deo”, primit prin ordinul Majestății Sale Regelui Mihai I, Șeful Casei Regale a României.


De asemenea, în 2019, ”Amiralul flotei românești” a primit cea mai înaltă distincție oferită de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Colanul de Aur.

Citeşte şi:

Ivan Patzaichin, decorat de ziua lui de Klaus Iohannis. Marele sportiv i-a adus președintelui o pagaie: ”Să vâsliți cât mai bine la conducerea României”

Mirel Rădoi, viitorul selecționer al României: Comunicatul Comisiei Tehnice a FRF

Unde se joacă Islanda – România, meci de baraj din Liga Națiunilor: ”Se discută acest subiect”

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur