Mergi direct la conținut »
Gigi Becali se uită în puşcărie la DVD-urile cu fotbaliștii doriți la Steaua!!!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali se uită în puşcărie la DVD-urile cu fotbaliștii doriți la Steaua!!!

Gigi Becali se uită în puşcărie la DVD-urile cu fotbaliștii doriți la Steaua!!!

Echipa de fotbal Steaua se pregătește de meciul-retur cu Aktobe (2-2 în prima manșă), de mâine, ora 20.30, de la PRO TV, dar problemele n-au fost rezolvate în curtea campioanei, în perspectiva calificării în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, iar mai apoi - în grupe. 

După ce a anunțat un buget de austeritate, patronul n-a putut fi îndeplecat să întărească lotul campioanei. Prima oară s-a folosit de un pretext: ”Orice jucător adus la Steaua trebuie să-l văd eu!”. Zis și făcut. În acel moment, antrenorul Costel Gâlcă i-a trimis lui Gigi Becali, la Penitenciarul Poarta Albă, DVD-uri cu fotbaliștii pe care îi dorește din străinătate.

După ce i-a ”analizat”, latifundiarul din Pipera a dat verdictul: ”Nu cumpăr nimic! Trebuie să negociez eu, să fac eu totul”. Totuși, ca să-i facă parțial pe plac lui Gâlcă, l-a adus pe Valentin Lemnaru (30 de ani), de la ”U” CLuj, în baza relației de prieteni cu Florian Walter, și a dat liber negocierilor cu Pandurii pentru Nicandro Breveeld. De asemenea, a fost de acord ca Luchin și Hamza să fie cumpărați.

Are viață de boier

Dincolo de ineditul situației, se naște întrebarea: ”Cum a putut urmări Gigi Becali , în pușcărie, DVD-uri?”. Cazul vorbește despre huzureala în care se lăfăie Gigi Becali, cel care, pe 20 mai, a împlinit un an de când a fost prins cu mâța-n sac și condamnat în trei dosare: ”Dosarul Valiza”, ”Dosarul schimburilor de terenuri” și ”Dosarul sechestrării de persoane”.

Se confirmă astfel dezvăluirile cu făcute de un fost pușcăriaș pentru SportNews.ro. Acesta spunea că Gigi Becali are tratament preferențial: iese singur la plimbare singur, nu-i lipsesc ziarele de la cafeau de dimineață, iar gardienii nu suflă în fața lui.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

De asemenea, când iese la muncă la Academia Hagi, patronul Stelei preferă să urmărească telenovele, în loc să muncească. Becali are condiții de cinci stele și în celulă, dotată cu o plasmă cât un perete adusă de ”brelocul” Ionuț Luțu.

Becali se implică la fel de mult în viața echipei, Viorel Păunescu, fostul președinte al Stelei, susținând recent că afaceristul sună și de câte două-trei ori pe meci. Omul de legătură este team-managerul Marius Ianuli.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close