MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 08:44

Cine este noua iubită a lui Alex Pițurcă. E o prezentatoare TV super-sexy | FOTO

Distribuie
Cine este noua iubită a lui Alex Pițurcă. E o prezentatoare TV super-sexy. Alexandru, fiul cel mare al lui Victor Pițurcă, bifează o nouă cucerire! Tânăra, Andra Trandaș, este una dintre cele mai atrăgătoare prezentatoare de televiziune din România, informează ploiestiulpatrianoastra.com.
Pe de altă parte, Piți jr. este campion în materie de femei frumoase la care a reușit să 'marcheze'. Prin așternuturile acestuia au trecut, în ultimii ani, 'bunăciuni' precum Maria Orlanda sau Iulia Pârlea. Cuceritor desăvârșit, fiul cel mare al fostului selecționer al României a mai făcut, recent, o 'victimă'.

Cine este noua iubită a lui Alex Pițurcă: Andra lucrează la Antena Stars

Conform ploiestiulpatrianoastra.com, Alexandru Pițurcă se iubește acum cu Andra Trandaș (32 de ani). Deocamdată, fostul fotbalist și prezentatoarea de la Antena Stars sunt discreți, singurele lor apariții împreună fiind doar într-un cerc restrâns de prieteni.
Cu toate acestea, tânăra știristă le-a mărturisit apropiaților că sentimentele pe care le nutrește față de Pițurcă jr. sunt puternice. Mai mult, aceasta le-a mai spus amicilor săi că fiul lui Victor Pițurcă este foarte atent cu ea, mai ales când vine vorba despre flori și despre cadouri scumpe.

Noua iubită a lui Alex Pițurcă a frânt multe inimi

Și sexy-prezentatoarea a frânt inimile mai multor băieți de bani gata: s-a iubit cu Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa. Superba Andra a avut o relație și cu Andrei,  fiul lui Bogdan Oprea, patronul firmei de pază BGS. La finalul anului trecut, s-a vorbit de o relație a sexy-prezentatoarei cu patronul de cluburi Costi Alecu.
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii