MENIU CAUTĂ

Oficial: Flavius Stoican este noul antrenor de la CSM Poli Iași. Eugen Neagoe și câțiva jucători, lăsați baltă la stadion

Distribuie

De sâmbătă Flavius Stoican este noul antrenor de la CSM Poli Iași.

În vârstă de 40 de ani, Flavius Stoican a avut o carieră importantă ca jucător, evoluând la Universitatea Craiova, Dinamo București, Sahtior Donetsk, unde l-a avut antrenor pe Mircea Lucescu, și Metalist Harkov. De asemenea, el a îmbrăcat de 19 ori tricoul primei reprezentative.

Ca antrenor, a început la CSM Reșița, apoi Dinamo 2, Chindia Târgoviște și CSM Mioveni. În 2013 a fost numit antrenor principal la Dinamo, echipă pe care a antrenat-o în 2 mandate, ultimul în 2015. El a mai antrenat, în Liga 1, pe FC Voluntari și Pandurii Târgu Jiu.

”Stoicanetti”, care n-a reușit să salveze Pandurii de la retrogradare în acest sezon, are ca obiectiv accederea în playoff-ul Ligii 1!

Interesant e că o parte dintre jucători, dar și antrenorul Eugen Neagoe s-au prezentat la stadionul din Iași, pentru a-și rezolva situația. N-au găsit pe nimeni!

”Situația este foarte delicată. Putem să rezolvăm să fără scandal. Eu am venit cu băieții la stadion, ne-am prezentat la antrenenament, toți avem contract până la 30 iunie. Sâmbătă, la antrenament, n-a fost echipament. Au fost doar ghete, mănuși, dar n-a fost suficient pentru toți, n-am avut echipament. Nu avem cu cine să vorbim. Sper să vină cineva să vorbească cu noi. Dacă nu vor sa dea banii restanți, o să bag memorii. Trebuie să fiu plătit inclusiv luna iunie. Nu suntem cu banii la zi. Am primit in acest an doar ianuarie și februarie, și dacă băgăm și iunie, e vorba de 4 salarii restante”, a declarat portarul Branko Grahovac, în exclusivitate la Dolce Sport.

Citiți și Lista completă de jucători transferați de CSM Poli Iași. Ovidiu Mihalache și-a prelungit contractul

Citește mai multe despre CSM Poli Iași pe Libertatea.

Comentarii