Este vorba despre meciurile din Liga 1, precum și cele din play-off-ul Ligii a 2-a care se vor disputa, ”în primă instanță”, fără spectatori.

„Prin reluarea fotbalului aducem vieţii noastre un anumit nivel de normalitate. Fotbalul presupune o energie pozitivă. În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai”, a spus Răzvan Burleanu.

Acesta a adăugat: ”Cluburile profesioniste din România, şi mă refer la cluburile din Liga I şi o parte din cluburile din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, în faza reluării antrenamentelor în care suntem astăzi, aşteptând permisiunea, de exemplu, ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective, cu toţi jucătorii, apoi meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi în 13 iunie să putem să începem competiţia, bineînţeles menţionez, fără spectatori, în primă fază”.

În ceea ce privește disputarea partidelor cu porțile închise, Răzvan Burleanu a dat speranțe fanilor, precizând: ”Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă, ceea ce înseamnă că este doar o soluţie pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului”.

În prima etapă de după pandemia de coronavirus se va disputa și debry-ul campionatului, CFR Cluj – FCSB. În acest moment, CFR Cluj e lider cu 30 de puncte, urmată de FCSB, cu 26 de puncte și de Universitatea Craiova, tot cu 26 de puncte.

Liga 1 a fost suspendată pe 10 martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Citeşte şi:

Argentina a intrat în incapacitate de plată. ”Nu plătim, dar negocierile continuă”

Un consilier al lui Boris Johnson, suspectat că a încălcat măsurile de izolare. ”Va trebui să demisioneze”

Jude Law va deveni din nou tată. ”Tânărul Papă” mai are cinci copii

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.