Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > EXCLUSIV / O fostă campioană olimpică și mondială va părăsi definitiv România

EXCLUSIV / O fostă campioană olimpică și mondială va părăsi definitiv România

 

Loredana Boboc (30 de ani), campioană olimpică la gimnastică, în 2000, la Sydney, şi dublă medaliată cu aur, cu echipa, la Mondiale ( Tianjin – 1999 și la respectiv Gent-2001), va întregi rândul valorilor sportive care au ales să părăsească defintiv România.

Retrasă din activitatea de performanţă la puţin timp după Campionatele Mondiale de la Gent, din 2001, unde a cucerit a doua medalie de aur cu echipa, fosta gimnastă Loredana Boboc a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, devenind antrenoare cu acte-n regulă. Din păcate însă, la fel ca majoritatea valorilor din sport, care au dat totul pentru România, şi Loredana Boboc a ajuns în galeria nedorită a anonimilor.

Aleasă după CV

De curând, s-a decis să facă un pas extrem de important pentru viitorul ei. Să părăsească defintiv România. Şi asta după ce a primit două oferte foarte tentante din Emiratele Arabe Unite.”Mi-am trimis cv-ul către mai multe cluburi de gimnastică din Emirate şi am primit deja răspunsul. Am două oferte. Una din Abu Dhabi, cealaltă din Dubai. Ambele, cât se poate de tentante din punct de vedere financiar. Mi-ar plăcea să merg în Abu Dhabi pentru că aş fi alături şi de fosta mea colegă de lot, Andreea Isărescu, stabilită defintiv acolo”, a declarat Loredana Boboc, pentru SportNews.ro.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

A predat în Canada şi a jucat în telenovele trustului Mediapro!

La începutul anilor 2000, Loredana Boboc a lucrat ca antrenoare, aproape un an de zile, în Canada, la o sală de lângă Montreal, dar, la vremea respectivă nu o bătea gândul să părăsească România, motiv pentru care a avut doar un contract de colaborare cu un club de gimnastică din zonă.  Totodată, Loredana Boboc a jucat şi într-o telenovelă a trustului Mediapro.

Andreea Isărescu, Răzvan Şelariu şi Marius Urzică antrenează în lumea arabă!

Alte trei nume importante din gimnastică românească, Andreea Isărescu, campioană olimpică la Sydney 2000, Marius Urzică, campion olimpic al Sydney 2000 şi Răzvan Şelariu , medaliat cu bronz la Olimpiada de la Atena din 2004, au ales să antreneze în zona arabă. Andreea Iăsrescu lucrează în Abu Dhabi, în vreme ce Marius Urzică şi Şelariu se ocupă de pregătirea gimnastelor şi gimnaştilor din Qatar.

 

Close
Închide
  Close