15 Noi. 2017 14:20

Porumboiu l-a făcut praf pe Hațegan: ”A fost folosit pe post de prezervativ. Și-au făcut treaba cu el, după care l-au aruncat!”

Distribuie

Porumboiu l-a făcut praf pe Hațegan: ”A fost folosit pe post de prezervativ. Și-au făcut treaba cu el, după care l-au aruncat!”.

Ovidiu Hațegan a făcut praf meciul Irlanda de Nord – Elveția, în care a acordat un penalty imaginar pentru oaspeți, care s-a dovedit decisiv în ecuația calificării la Cupa Mondială.

Nord-irlandezii l-au atacat, i-au blocat contul de Facebook cu atacuri rasiste, dar arădeanul a fost desființat și acasă. Adrian Porumboiu l-a făcut praf și pulbere, amintindu-și cum Hațegan i-a furat un titlu Vasluiului și l-a direcționat către CFR Cluj.

Porumboiu l-a făcut praf pe Hațegan: „Ce a făcut el e crimă! A luat satârul și i-a tăiat capul în văzul tuturor!'

„El are modificări în ADN, are porniri de a ajuta anumite echipe. E crescut în laboratorul CFR-ului și cu o contribuție mică a lui Dinamo, când Borcea controla chiar și vântul.

Am simțit și eu pe pielea mea, când a direcționat campionate către CFR.  Modificarea ADN-ului îi asigura un spate și nu-l deranja nimeni. Lucrurile s-au mutat în timp și am ajuns la meciul Irlanda de Nord – Elveția.

Ce a făcut Hațegan nu poate fi calificat ca o eroare umană, ci ca o crimă! Dar chiar și crimele, când sunt făcute, sunt mai elaborate. El a luat satârul și i-a tăiat capul în văzul tuturor. Vorba unui reputat arbitru: «Dacă poți să dai, dă, că nu știi când mai ai ocazia». Așa a acționat și Hațegan', a declarat Porumboiu pentru gsp.ro.

Porumboiu l-a făcut praf pe Hațegan: 'ADN-ul lui e modificat spre a greși cu intenție'

ADN-ul lui e modificat spre a greși cu intenție. Miza unei prezențe la Campionatul Mondial e imensă. E de urmărit dacă a intrat și el în această miză. Acest penalty nu e discutabil, e o lovitură dată fotbalului. Este scandalos chiar și pentru un arbitru din Liga a 4-a. Nu am văzut asemenea penalty la acest nivel. Dar pentru mine nu e niciun fel de surpriză.

E și vina asistentului, că trebuia să-l cheme și să-i dea cu steagul în cap și să-i zică «Trezește-te, băi! Nu poți da penalty». E înfiorător să vezi așa ceva. Ar trebui să ia un psiholog și să vadă ce e cu el. Nu-l cauționez. Eu am fost primul care am zis că va ajunge un arbitru mare și i-am și zis «Vezi să nu te ia cineva…». 

Nu credeam că pot vedea așa ceva la un asemenea nivel. Hațegan s-a compromis ca arbitru. Cred că va primi o pauză de la delegări. Nu cred că nu vor lua măsuri, dar nu m-ar surprinde dacă-l vedem la Mondial', a mai spus moldoveanul.

Porumboiu l-a făcut praf pe Hațegan: „Cariera lui e compromisă'

Cariera lui e compromisă. Orice eroare va fi amplificată după crima pe care a făcut-o. Și dacă era în avion tot vedea că nu e penalty. Irlandezul nu a ridicat mâna. Îmi amintesc niște meciuri cu el în care a fost penibil. 

A fost folosit. A fost un obiect de unică folosință și va fi aruncat. Pentru elvețieni nu mai există Hațegan. A fost pe post de prezervativ.  Sunt unii care folosesc arbitrul pe post de prezervativ, își fac treaba cu el și îl aruncă”, a spus Adrian Porumboiu pentru GSP.RO.

 

CITEȘTE ȘI: 
Loading...
Comentarii