14 Noi. 2017 14:47

Arbitrul Ovidiu Hațegan și-a închis contul de facebook, pentru a se proteja de furia fanilor nord-irlandezi

Distribuie

Arbitrul Ovidiu Hațegan și-a închis contul de facebook, pentru a se proteja de furia fanilor nord-irlandezi. Central FIFA din Arad a devenit inamicul numărul 1 în Irlanda de Nord, după ce naționala britanică a ratat calificarea la CM 2018 din cauza penalty-ului eronat acordat Elveției, în manșa tur a barajului, scor 1-0 pentru elvețieni.

Ovidiu Hațegan este acuzat de vicierea rezultatului meciului de la Belfast, deoarace a dictat Elveției o lovitură de la 11 metri un henţ inexistent la Corry Evans.

Irlanda de Nord a remizat cu Elveţia, scor 0-0, duminică, în returul de la Basel, iar naționala din Țara Cantoanelor s-a calificat datorită golului marcat de Rodriguez din penalty-ul acordat de arbitrul român.

Mijlocaşul nord-irlandez Oliver Norwood a declarat, duminică seară, că nu va uita mulţi ani penalty-ul acordat de Ovidiu Haţegan la meciul cu Elveţia, de la Belfast, în contextul în care naţionala ţării sale a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018.

„Am fost înşelaţi. Mă voi gândi la penaltiul de la Belfast ani mulţi, mai ales că a fost singurul gol care care a stat între noi. Putem sta să ne plângem toată noaptea, dar totuşi sper că am reuşit o performanţă de care toată lumea din Irlanda de Nord va fi mândră. Am dat totul dar nu a fost să fie. E păcat că sunt decizii care ne-au costat locul la Cupa Mondială. Suntem furioşi, supăraţi şi dezamăgiţi de ce s-a întâmplat la Belfast”, a spus Norwwod.

După meci, Haţegan a fost jignit şi făcut „ţigan român” de Lisa Evans, soţia lui Corry Evans. Ulterior, Corry Evans şi soţia sa şi-au cerut scuze.


Citește și: În atenția fanilor care merg la amicalul România – Olanda. Traficul rutier se va restricționa marți pe arterele adiacente stadionului „Național Arena'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii