Mergi direct la conținut »
Primele imagini cu Rafael Nadal și soția sa, la nunta lor. Ce rafinată a fost mireasa!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Primele imagini cu Rafael Nadal și soția sa, la nunta lor. Ce rafinată a fost mireasa!

Primele imagini cu Rafael Nadal și soția sa, la nunta lor. Ce rafinată a fost mireasa!

Au apărut primele fotografii cu Rafael Nadal și proaspăta sa soție, Maria Francisca Perello, cunoscută drept Xisca, la nunta lor, care a avut loc în weekend.

De Daria Maria Diaconu,

În weekend-ul care a trecut, jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu Xisca, în vârstă de 31 de ani, iubita lui de foarte mulți ani.

Săptămâna aceasta, pe Instagram au apărut două imagini cu mirii în cea mai fericită zi din viața lor.

La nunta sa, Rafael Nadal a purtat un costum de culoare gri, la care a asortat o cămașă de culoare albă și o cravată de culoare gri.

Proapăta soție a celebrului sportiv spaniol a fost o mireasă extrem de rafinată. Aceasta a purtat o rochie de culoare albă, cu mâneci lungi și trenă. Rochia i-a pus foarte bine în evidență silueta delicată. Rochia este o creație Rosa Clara.

Nunta lui Rafael Nadal cu Maria Francisca Perello a avut loc la castelul sa Fortalesa din Pollenca. Au fost invitate 350 de persoane, printre care și foarte multe personalități și vedete din Spania.

FOTO: EPA; Instagram

Close
Închide
  Close