MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2018 16:32

Radoslav Dimitrov își dorește ca CSU Craiova să câștige cu 3-0 meciul cu FC Botoșani, din turul semifinalelor Cupei României

Distribuie

Fundaşul bulgar Radoslav Dimitrov a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa de fotbal CS Universitatea Craiova să reuşească un rezultat bun cu FC Botoşani, în semifinalele Cupei României, fără a primi gol acasă, informează Agerpres.

”Ne aşteaptă un meci foarte greu şi important. Sperăm să facem un rezultat bun, să nu luăm gol şi să mergem la retur cu moralul sus”, a afirmat Dimitrov, fost jucător al Botoşaniului.

Dimitrov a avut cuvinte frumoase despre atmosfera de pe stadionul ”Ion Oblemenco”: ”Fiecare meci de acasă e foarte frumos, pentru că vine multă lume şi asta ne dă energie. Sistemul nostru de joc mă ajută să urc mai mult şi pentru asta am şi marcat 2 goluri”.

Fundaşul dreapta a recunoscut că nu a vorbit cu nimeni de la Botoşani, deoarece mai sunt puţini jucători din vremea în care purta tricoul acestei echipe.

”E o echipă foarte bună şi a jucat pentru calificarea în play-off până în ultima etapă. O să fie foarte greu, sper să fim mai buni şi mai puternici şi să-i învingem. FC Botoşani vine să scoată un rezultat cât mai bun pentru retur. Pentru mine un scor fără să primim gol e foarte bun. Un 3-0 ar fi perfect”, a mai spus Dimitrov.

”În cariera mea nu am câştigat niciun trofeu şi ar fi ceva deosebit”, a mărturisit Dimitrov.

CS Universitatea Craiova o va întâlni joi pe FC Botoşani, de la ora 20,30, pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Manşa secundă se va juca la Botoşani, în perioada 8-10 mai. Finala va avea loc în data de 27 mai.

În cealaltă semifinală, AFC Hermannstadt a trecut cu 1-0 în prima manșă de Gaz Metan Mediaș.

Citește mai multe despre csu craiova, Cupa Romaniei și FC Botoşani pe Libertatea.

Comentarii