Mergi direct la conținut »
Rapid riscă falimentul pentru o datorie de 20.000 de lei. ^Moraru nu-și face probleme: ”Sunt mulți care cer falimentul Rapidului”   / EXCLUSIV
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Rapid riscă falimentul pentru o datorie de 20.000 de lei. ^Moraru nu-și face probleme: ”Sunt mulți care cer falimentul Rapidului” / EXCLUSIV

Rapid trage la promovare în Liga 1, dar creditorii îi bat la ușă. Gruparea finanțată de omul de afaceri Valerii Moraru este amenințată cu falimentul de ABG CONSULTING SERVICES SRL pentru neplata unui debit în valoare de 20.602.75 RON.

De Petre Dobrescu,

ABG CONSULTING SERVICES SRL a depus o cerere de trecere la faliment la Tribunalul București. 

0760_001-11x1

Datoria provine de la neachitarea serviciilor de imprimare a tricourilor de joc ale rapidiștilor, care susțin că au întrerupt colaborarea cu firma respectivă nemulțumiți de preț.   

Principalul acționar al Rapidului, Valerii Moraru, nu a fost suprins când a aflat de la SportNews.ro că ABG Consulting Service SRL cere falimentul Rapidului.

”Nu știu cine sunt. Dar știți câți creditori sunt care cer falimentul Rapidului? Sunt mulți. Avem mult de curățat de pe urma datoriilor vechi. Am făcut un plan de reorganizare pentru cei care cer falimentul, care sper să fie aprobat în ianuarie. Datoriile istorice sunt aproape rezolvate, au mai rămas vreo 140.000 de lei.

Problema o reprezintă datoriile curente, circa 2,6 milioane de euro. Ne trezim cu tot felul de surprize din urmă. Recent, FIFA ne-a informat că trebuie să-i achităm 600.000 de euro fostului jucător Milos Pavlovici, care s-a înscris la masa credală și a acceptat să primească banii în rate conform planului de reorganizare. Am făcut apel la TAS”, a declarat Moraru.

Pe de altă parte, Rapid se confruntă cu aceleași probleme. A câștigat în instanță un litigiu de 750.000 de lei, dar societatea respectivă a intrat în insolvență pentru a nu-și plăti datoria.

Rapid se află pe locul 2 în Seria I din Liga a 2, la finalul turului, cu 36 de puncte, la egalitate cu liderul Dunărea Călărași.

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close