Recent, la Penitenciarul Ploieşti – secţia Berceni, s-a desfăşurat un atractiv turneu de fotbal rezervat persoanelor private de libertate.

La startul întrecerii s-au aliniat trei formaţii, Barcelona, Lupii Galbeni şi Chindia, care au oferit un frumos spectacol, disputat într-un deplin fair-play.

Reportaj cu deținuții fotbaliști la Penitenciarul Ploiești. Sportivi model – nici un cartonaș galben!

Dovadă în acest sens a fost neacordarea vreunui cartonaş galben în cele trei partide, la fel ca la ediţiile precedente, organizate la secţiile Movila Vulpii şi Berceni.

Reportaj cu deținuții fotbaliști la Penitenciarul Ploiești. Cupa Libertății, ca mijloc de reintegrare post-detenție. Barcelonezii, la putere, peste ”lupii galbeni”! FOTO Reportaj cu deținuții fotbaliști la Penitenciarul Ploiești. Cupa Libertății, ca mijloc de reintegrare post-detenție. Barcelonezii, la putere, peste ”lupii galbeni”! FOTO Reportaj cu deținuții fotbaliști la Penitenciarul Ploiești. Cupa Libertății, ca mijloc de reintegrare post-detenție. Barcelonezii, la putere, peste ”lupii galbeni”! FOTO

De buna organizare a competiţiei s-au ocupat, din partea Penitenciarului Ploieşti, subcomisar Magdalena Toma, director pe probleme educative, agent şef George Vlad, monitor sportiv, şi, din partea DJTS Prahova, consilier superior Dan Vasile.

Premierea efectuată la finalul turneului a constat în diplome, cupe şi mingi acordate tuturor echipelor participante.

DSCN2346Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

AFACEREA METROUL. Bacșișul lăsat statului român de „milionarul fără chip”, după ce a solicitat oprirea procesului privind mita de 1 milion de euro cerută pentru deblocarea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei
Recomandări
AFACEREA METROUL. Bacșișul lăsat statului român de „milionarul fără chip”, după ce a solicitat oprirea procesului privind mita de 1 milion de euro cerută pentru deblocarea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei

Reportaj cu deținuții fotbaliști la Penitenciarul Ploiești. Premii: credite, pachete cu mâncare, vizite mai dese, cupe și mingi!

Secţia de la Berceni are regim semideschis, iar persoanele ”cazate” acolo, prin participarea la diferite activităţi, primesc puncte sau credite, constând în pachete cu mâncare, vizite mai dese ale familiilor sau chiar scăderea perioadei de detenţie.