Mergi direct la conținut »
A revenit la locul faptei. O mare sportivă a vizitat fostul Sat Olimpic din Atena!
Sport Libertatea > Sport > A revenit la locul faptei. O mare sportivă a vizitat fostul Sat Olimpic din Atena!

A revenit la locul faptei. O mare sportivă a vizitat fostul Sat Olimpic din Atena!

La 11 ani distanță de la momentul câștigării medaliei de aur cu echipa, la Olimpiada de la Atena, fosta gimnastă Silvia Stroescu a revenit la locul faptei.

Silvia Stroescu (29 de ani), campioană olimpică la gimnastică, a plecat într-o vacanță de câteva zile, la Atena. Cum Atena este locul unde Silvia a cucerit medalia de aur olimpică ân 2004, împreună cu echipa de gimnastică a României, fosta mare sportivă, în prezent asistent universitar la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București a făcut o vizită și la fostul sat olimpic.

”A fost destul de emoționant să revăd acele locuri. Căutam din priviri fosta sală de antrenament. Locul unde a fost cazată delegația României a devenit acum un bloc de apatrtamente. Mi-aș fi dorit să intru să revăd clădirea și în interior, dar, cum ora la care am făcut această vizită era una destul de înaintată, nu mi-am permis să deranjez. În tot cazul, Atena va rămâne pentru mine un oraș special”, a explicat Silvia Stroescu pentru Sportnews.ro.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close