Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Robert Mureșan a reușit o dublă victorie în Superbike

Robert Mureșan a reușit o dublă victorie în Superbike

Robert Mureșan a reușit dublă victorie în Superbike. În weekend-ul 19-22 mai, pe MotoPark a avut loc cel mai puternic eveniment moto din România la Motociclism Viteză, etapa 7 și 8 a Campionatului European Motociclism BMU și etapa 5-6 a CNIRv, organizat de Motorsport Race Management sub egida FRM.

78 de rideri din Romania, Bulgaria, Turcia, Macedonia și-au disputat punctele puse la bătaie, totul generând un spectacol total în special la clasele de debutanți unde grilele au fost pline.

Cu noul format de curse atât sâmbătă, cât și duminică, Campionatul Național a avut un număr record de participanți și arată foarte bine.

Robert Mureșan #95 nu a avut rival la clasa Superbike, câștigând ambele curse la distanță foarte mare de locul 2, 04.529 sec față de MITOV Dimitar #68 sambătă și 09.235 sec față de CAZACU Cătălin #21, locul 2 în cursa de duminică.

Robertacumulează și pune 59 de puncte avans față de locul 2 în Campionatul European de Moto BMU, luând o opțiune serioasă în a câștiga ambele campionate, atât cel național, cât și cel european.

Robert Mureșan a reușit dublă victorie în Superbike. Jacopo Adriano Hosciuc, primul campion național din 2017

Pilotul Jacopo Adriano Hosciuc #6 MRM adună toate cele 50 de puncte prin dubla victorie la clasa 85cc și deja devine primul Campion Național al României din Sezonul 2017, Jacopo având un avans astronomic față de locul 2.

La clasa Juniori 1, locul 1 a fost disputat între GANESCU Daria – Taifun Racing GT Tm și STANESCU Răzvan – Steaua București, Daria reușind să-și abjudece ambele victorii.

Clasa 125. Riderii români nu au reușit să ocupe decât locul 4 cu MATEȘ Răzvan #1 – Steaua București. MATEȘ Răzvan #1, care a dorit să participe și la clasa 600, a suferit un accident destul de serios. Motocicleta nu a mai putut fi reparată în timp optim.

Duminică, clasa 600 aduce pe podiumul de național pe VERSACI Giorgio #77, urmat de BIRLADEANU Florin #555 și de VAMESU Gabriel #312 – MRM.

Cursa cea mai populară de Debutanți 1000 ne-a adus în afară de cel mai frumos spectacol, un superb loc 2 prin GUȚĂ Cristian.

La Supersport, prindem un loc 3 și un loc 4 în cele două curse, prin PASCOTA Ionel #1.

Rezultate aici:
https://www.frm.ro/category/viteza/rezultate-viteza/
https://www.civ.tv/risultati-civ/

Credit foto: Marius Dinca / Balan Cristina Alexandra / Minciună Bogdan

Close
Închide
  Close