Mergi direct la conținut »
Roberta e cea mai sexy antrenoare de fitness din București: "Sportul e un virus infiltrat adânc în ADN-ul meu!"
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Roberta e cea mai sexy antrenoare de fitness din București: "Sportul e un virus infiltrat adânc în ADN-ul meu!"

Roberta e cea mai sexy antrenoare de fitness din București: „Sportul e un virus infiltrat adânc în ADN-ul meu!”

Roberta Anghel a fost arbitru de fotbal! Apoi atletă, proba favorită fiind săritura în înălțime. A participat la zeci de concursuri și-a strâns zeci de premii și medalii.

De Andrei Crăițoiu,

Dar a renunțat la sportul de performanță din cauza unei accidentări și s-a îndreptat către fitness! Pe lângă faptul că e antrenoare, Roberta e și dansatoare în cele mai tari cluburi de fițe din București.

Roberta Anghel

„Am făcut sport de mică și pot spune că este parte din mine. E un virus infiltrat adânc în ADN-ul meu! Merg la sală cam de patru, cinci ori pe săptămână, în funcție de timpul pe care-l am. În facultate am făcut toate sporturile, dar dacă ar fi să aleg, îmi place înotul și dansul. Îmi place să înot! Mi-e dor și să arbitrez un meci de fotbal. M-am lăsat de atletismul de performanță din cauza unei accidentări destul de urâte la gleznă. M-am chinuit destul de mult în ultimii mei patru ani de sport”, spune Roberta.

Roberta Anghel

„Încerc să am o alimentatie echilibrată. Nu am ținut niciodată dietă și nici nu recomand. Nu mă abțin când vine vorba de mâncare sau alte lucruri în viață, trăim o singura dată! Dar asta nu înseamnă că fac din asta un obicei, echilibrul e cheia. Deși, mă rog, dacă îmi dai 50 de sarmale, le mănânc pe toate. Ha, ha, ha! Antrenorul personal sunt chiar eu, îmi cunosc cel mai bine corpul și sunt acreditată în domeniu”, mai dezvăluite antrenoarea.

Roberta Anghel

Beckham și Ronaldo sunt jucătorii preferați ai superbei antrenoare care întoarce toate privirile. Roberta are peste 22.000 de urmăritori pe contul personal de Instagram și fiecare poză are mii de likeuri de la fani.

Close
Închide
  Close