Mergi direct la conținut »
România - Polonia (vineri, 21.45, TVR 1). Dragoş Grigore: "Nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > România - Polonia (vineri, 21.45, TVR 1). Dragoş Grigore: "Nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă"

România – Polonia (vineri, 21.45, TVR 1). Dragoş Grigore: „Nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă”

România va întâlni Polonia, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul joc din acest an contând pentru grupa de calificare la Cupa Mondială 2018.

De Ciprian Iana,

Căpitanul naţionalei României, Dragoş Grigore, a vorbit, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre importanţa acestui ultim joc oficial din 2016.

„Ne așteaptă un meci foarte important. Ne dorim să facem un joc bun și la sfârșitul celor 90 de minute să fim fericiți. Într-adevăr, se simte o oarecare presiune, nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă. Am făcut-o în meciul cu Muntenegru. Așa că mâine ne dorim să fim într-o formă bună și să reușim să câștigăm”, a declarat Dragoş Grigore.

Fundaşul român a continuat: „Sunt sigur că polonezii vor intra pe teren cu gândul de a câștiga meciul. Va fi dificil, dar sperăm să ne ridicăm la cel mai înalt nivel și să le facem față cu brio”.

Dragoş Grigore este convins că el şi colegii săi nu trebuiesc să fie atenţi doar la atacantul Robert Lewandowski, ci la întreaga echipă a Poloniei.

„Cred că nu mai are rost să îl prezint pe Lewandowski. Știe toată lumea că este un jucător important, un jucător foarte bun. Însă eu mă pregătesc pentru întreaga echipă a Poloniei, pentru că grupul lor este unul valoros”.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Dragoş Grigore a vorbit şi despre revenirea lui Vlad Chiricheş la echipa naţională.

„Mă bucură revenirea lui Vlad Chiricheș la echipa națională. Dacă vom face cuplu în linia defensivă, sper să jucăm bine și să demonstrăm că avem valoare. Urmează al patrulea meci în care voi fi căpitan. Încă de la începutul campaniei de calificare am încercat să fiu același jucător și să dau încredere celorlalți coechipieri”, a mai precizat Dragoș Grigore.

Cu Rusia, la Groznâi

După jocul România – Polonia, tricolorii vor mai întâlni, marţi, Rusia, dar într-o partidă de verificare.

Meciul Rusia – România este programat, marţi, 15 noiembrie, de la ora 18.00, la Groznîi.

 

Close
Închide
  Close