Mergi direct la conținut »
Rudel Obreja scapă de pușcărie. ^Fostul șef al FR de Box, condamnat cu suspendare
Sport Libertatea > Sport > Rudel Obreja scapă de pușcărie. ^Fostul șef al FR de Box, condamnat cu suspendare

Rudel Obreja scapă de pușcărie. ^Fostul șef al FR de Box, condamnat cu suspendare

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat, miercuri, la trei ani de închisoare cu suspendare.

Rudel Obreja a fost acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, decizia Curţii de Apel Bucureşti fiind definitivă.

”În majoritate, admite apelul declarat de apelantul-inculpat Rudel Obreja, împotriva sentinţei penale a Tribunalului Bucureşti. Desfiinţează în parte sentinţa penală atacată şi rejudecând pe fond: În baza art. 91 NCP dispune suspendarea executării pedepsei închisorii sub supravegherea Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi stabileşte un termen de supraveghere de trei ani”, se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti.

De asemenea, Rudel Obreja nu poate părăsi ţara fără acordul instanţei şi trebuie să muncească în folosul comunităţii timp de 90 de zile, notează Mediafax.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost trimis în judecată, în martie 2014, în dosarul în care este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru a interveni la judecători de la instanţa supremă, în dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa, el fiind judecat pentru trafic de influenţă.

Close
Închide
  Close