Mergi direct la conținut »
S-a rugat să rămână însărcinată la biserica Sfântul Spiridon Vechi. Ca mulţumire a ridicat o policlinică
Sport Libertatea > Sport > S-a rugat să rămână însărcinată la biserica Sfântul Spiridon Vechi. Ca mulţumire a ridicat o policlinică

S-a rugat să rămână însărcinată la biserica Sfântul Spiridon Vechi. Ca mulţumire a ridicat o policlinică

Se spune că Minunile Dunmnezeişti apar ori de câte orin înalţi către Dumnezeu o rugă fierbinte, pornită din suflet . Aşa s-a întâmplat şi cu Nadia Comăneci, care s-a rugat să rămână însărcinată la icoana Făcătoare de Minuni a Sfântului Spiridon Vechi, aflată în biserica ”Sfântul Spiridon” din Bucureşti. Părintele Ioan Iordache, preotul care slujeşte în biserica Sfântului Spiridon Vechi a povestit pentru ”Formula AS” cum s-a înfăptuit această minune pentru Nadia.

“Odată a trecut pe aici, împreună cu soţul ei, Bart, iar eu am îndrăznit să îi spun: «Nadia, ai tot ce-şi poate dori un pământean. Numele tău a înconjurat planeta, eşti iubită pretutindeni. Un singur lucru îţi lipseşte: fructul dragostei dintre tine şi bărbatul tău». Ea a suspinat spunând: «Ce să-i faci, părinte, dacă aşa a rânduit Dumnezeu! ». Atunci am simţit aşa, nu ştiu cum, parcă un imbold de undeva, de dincolo de fiinţa mea. Imediat am chemat-o la mine. Am binecuvântat- o, i-am pus o mână pe cap, cealaltă am pus-o pe icoana Sfântului Spiridon şi am început să fac chiar atunci, pe loc, o rugăciune de ajutorare pentru naşterea de prunci…”.

După ceva timp, preotul Iordache a primit un telefon din Statele Unite, de la Bart Conner, care-l anunţa fericit că Nadia va deveni mamă. Minunea fusese înfăptuită. Iar în urmă cu cinci ani avea să vină pe lume Dylan Paul. În semn de mulţumire Naduia a decis să ridice în curte frumoasei bisericuţe o policlinică, care astăzi îi poartă numele.

HANR1640 HANR1867

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close