Mergi direct la conținut »
Sabail - CSU Craiova 2-3, turul I preliminar Europa League. Olteni făcuți fericiți de Alexandru Mateiu, Nicușor Bancu și de Mihai Roman
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Sabail - CSU Craiova 2-3, turul I preliminar Europa League. Olteni făcuți fericiți de Alexandru Mateiu, Nicușor Bancu și de Mihai Roman

Sabail – CSU Craiova 2-3, turul I preliminar Europa League. Olteni făcuți fericiți de Alexandru Mateiu, Nicușor Bancu și de Mihai Roman

CS Universitatea Craiova, locul 4 în sezonul trecut din Liga 1, joacă în această seară, de la ora 19:00, în Azerbaidjan, cu Sabail, în turul I preliminar din Europa League.

Sabail – CSU Craiova 2-3
Agabala Ramazanov (33 și 82) / Alexandru Mateiu (12),
Nicușor Bancu (51),
Mihai Roman (67)

ECHIPELE:

Sabail: Bozinovski – Abbasov, Yunuszada, Rahimov, Erico – Cociuc, Essien, Amirguliyev – Abbasov, Ramazanov, Hamdi 
Antrenor: Aftandil Hajiyev

CSU Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Ivanov, Mateiu, Qaka – Bărbuț, Roman, Vătăjelu
Rezerve: Popescu – T. Ferreira, Borța, Dos Santos Fortes, Baiaram, Constantin, Al. Ioniță, 
Antrenor: Corneliu Papură

Arbitru: Fyodor Zammit // Asistenți: Duncan Sultana, Theodore Zammit (toți din Malta)

Stadion: „ASCO Arena” din Baku, Azerbaijan (5.000 locuri)

Echipe probabile:

Sabail FK: Bozinovski – Muradbayli, Erico, Yunuszada, Baybalayev, Rahimov – Duventru, Cociuc, Amirquliyev, Ramazanov – Abbasov. Antrenor: Aftandil Hajiyev.
Rezerve: K. Bayramov, Essien, Manafov, Hamdi, Yagublu, Rahimli, Mapuku.

Universitatea: Pigliacelli – Martici, Kelici, Acka, Bancu – Qaka, Ivanov – Bărbuţ, Mateiu, Vătăjelu – M. Roman II. Antrenor: Corneliu Papură.
Rezerve: L. Popescu, T. Ferreira, Briceag, Cicâldău, Fortes, Mihăilă, Alex Ioniță II.

Președintele clubului, Sorin Cârţu, speră ca echipa din Bănie să aibă un parcurs cât mai lung: ”Orice este posibil în acest sezon. În Liga Europa este foarte important să trecem de primele două tururi, nu avem voie să facem niciun pas greşit. Apoi importantă este şi şansa pe care o ai la tragerea la sorţi pentru un parcurs european”.

Echipa pregătită de Corneliu Papură a efectuat miercuri seară antrenamentul oficial pe terenul sintetic pe care se dispută meciul.

În lotul lui Sabail figurează și Michael Essien, 36 de ani. Fost câștigător al Champions League cu Chelsea, mijlocașul ghanez a fost propus, vara trecută, și la CFR, dar a fost refuzat pentru că avea genunchii distruși.

În sezonul de primăvară, Essien a disputat 4 partide în tricoul azerilor și a marcat o dată.

Returul, joia viitoare, pe ”Ion Oblemeco”, de la ora 19:00.

Citește și:

Tolo: Patroana firmei favorite a primarului Florea spune că i s-a reziliat contractul de 53 de milioane de euro pentru locurile de joacă! Dacă achiziția era corectă, de ce s-au panicat și au anulat-o?!

Close
Închide
  Close