Mergi direct la conținut »
”Șansele ca Pancu să joace în continuare sunt mari”. Ce lot are Rapidul în acest moment. Miriuță nu va fi antrenor
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Șansele ca Pancu să joace în continuare sunt mari”. Ce lot are Rapidul în acest moment. Miriuță nu va fi antrenor

”Șansele ca Pancu să joace în continuare sunt mari”. Ce lot are Rapidul în acest moment. Miriuță nu va fi antrenor

Clubul Rapid a anunțat care sunt jucătorii care au acceptat deja să evolueze în Liga a II-a și cu cine se află în negocieri avansate pentru a semnat prelungirea contractului.

Conform paginii oficiale de Facebook a Rapidului, „șansele ca Daniel Pancu (n.r. 35 de ani) să evolueze și în sezonul viitor sunt extrem de mari, acesta fiind convins de conducerea Rapidului să mai joace încă un an”.

Rapid a anunțat care sunt jucătorii care au acceptat deja să evolueze în Liga a II-a și cu cine se află în negocieri avansate pentru a semnat prelungirea contractului.

Mijlocașul portughez Rui Miguel a acceptat să joace la Rapid și în sezonul viitor. Nicolae Vasile, Ricardo Alves și Andrei Cerlincă vor evolua pentru Rapid și în Liga a II-a. Portarul Virgil Drăghia se află în negocieri avansate pentru prelungirea contractului.

Mădălin Martin și Alexandru Dan și-au reziliat contractele cu Rapidul.

Reunirea lotului rapidist este prevăzută pentru 14 iulie.

Pe de altă parte, antrenorul Vasile Miriuță a declarat, pentru Dolce Sport, că nu va pregăti în mod sigur formația Rapid din sezonul viitor.

„Eu sunt în Germania. Am avut o discuție săptămâna trecută. Dar nu s-a discutat de contract, de nimic. Eu am vrut să văd ce strategie au, ce proiect. Atât. Nu a fost nici un termen pentru mine. Discuțiile au picat, sută la sută. Eu mă duc la un proiect bun dacă mă duc. Eu sunt în discuții și cu oameni de afară. Sincer, mai aștept. Rapid e o echipă frumoasă, cu suporteri. Eu m-am decis să mai aștept. Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul Moraru, eu cred că se poate promova. Dar a fost doar o discuție amicală. Nu s-a vorbit de jucători, de bani, de contracte”.

Vasile Miriuță, 46 de ani, a mai pregătit formațiile Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj și Gyor (Ungaria).

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close