Mergi direct la conținut »
Sătui de bătăile încasate pe stadioane, 40 de arbitri din România au decis să dea bir cu fugiții: ”Și-au anunțat indisponibilitatea”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Sătui de bătăile încasate pe stadioane, 40 de arbitri din România au decis să dea bir cu fugiții: ”Și-au anunțat indisponibilitatea”

Sătui de bătăile încasate pe stadioane, 40 de arbitri din România au decis să dea bir cu fugiții: ”Și-au anunțat indisponibilitatea”

Sătui de bătăile încasate pe stadioane, 40 de arbitri din România au decis să dea bir cu fugiții: ”Și-au anunțat indisponibilitatea”.

Fotbalul a devenit, la nivelul ligilor inferioare din România, un sport de „contact”, în special pentru arbitri! Sătui de bătile încasate pe diverse tarlale cu pretenții de stadioane, arbitrii din județul Dâmbovița, unul dintre cele mai „fierbinți” puncte „de lucru” de pe harta țării, au decis să ia atitudine.

Sătui de bătăile încasate pe stadioane, 40 de arbitri din România au decis să ia atitudine: „Cui i-ar conveni să vină acasă umflat de bătaie?”

„Arbitrii s-au întâlnit miercuri seară, fără mine, și au hotărât să protesteze la jocuri. Duminică vor merge la meciuri cu banderole albe pe braț, un fel de grevă japoneză.

Iar în minutul 30, la toate partidele, de seniori și juniori, vor opri jocul timp de cinci minute. Conform regulamentului, au dreptul să-și anunțe indisponibilitatea cu 10 zile înainte. Până acum au făcut-o vreo 40, pentru sâmbătă viitoare, 18 noiembrie. Acțiunea este binevenită.

Arbitrul pe care îl bat al jocuri poate să fie copilul tău, fratele tău, ruda ta. Cui i-ar conveni să vină acasă umflat în bătaie? Din acest motiv, în toată țara a scăzut drastic numărul de arbitri.

Nu-și lasă nimeni copilul de 15-18 ani să se ducă să-l omoare ăia pe la Pietroșița sau mai știu eu pe unde mai sunt scandaluri”, a anunțat Ioan Negoescu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, a anunțat sportimpact.ro.

Ultimul scandal a avut loc chiar în etapa de la sfârșitul săptămânii trecute.

CITEȘTE ȘI: 

A murit de cancer la o lună după ce echipa de la „Visuri la cheie” i-a refăcut casa. Ce s-a întâmplat cu cei trei copii ai Violetei

Close
Închide
  Close