De Ciprian Iana,

Totul a pornit de la clauza unui jucător, pusă de clubul care l-a cedat către gruparea care l-a achiziționat.

Concret este vorba despre fotbalistul Mihai Roman, pe care FCSB l-a cedat la FC Botoșani, după ce îl cumpărase pe jucător tot de la echipa moldoveană.

Mihai Roman a ajuns înapoi la FC Botoșani și cu o clauză ”de coadă”, o ”taxă” de 100.000 de euro, dacă fotbalistul va juca în meciul direct dintre cele două formații.

Patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a luat legătura cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, pentru a regla pe cale amiabilă această problemă din contractul lui Mihai Roman, dar ultimul nici n-a vrut să audă.

Refuzat, Valeriu Iftime a răbufnit la ProSport: ”Din acest moment, eu unul voi schimba foaia cu Gigi Becali, atunci când o să mai vină vorba să facă transferuri de la noi. Gigi Becali mi-a demonstrat că nu este omul religios în care tot postează, atunci când sunt camerele tv asupra lui”

Iftime a continuat: ”Acea imagine este una falsă, total falsă. Dar până la urmă lăsați că este bine să vadă lumea cine este marele om religios!
Dacă îl băgam pe Roman riscam să ajungem pe la comisii. Dar, dacă eu vreau, atunci vă asigur că tot ajung cu Gigi Becali pe la comisii, iar eu voi câștiga. Clauza aia este bagată abuziv, iar să vă spun spun sincer că nici nu am crezut că o vor băga în acte”.

Gigi Becali / Foto: Hepta

FC Botoșani și FCSB se vor întâlni, sâmbătă, la Botoșani, în etapa a 16-a din Liga 1.

Citeşte şi:

Nadia Comăneci a făcut senzație la Marele Premiu de Formula 1 al SUA. ”Regăsirea iubirii” / VIDEO

Simona Halep, în vacanță exotică în Maldive. ”O călătorie îți oferă întotdeauna o poveste de spus”

Sorana Cîrstea, discuție ”de afaceri” cu noul minstru al Tineretului și Sportului. Simona Halep, pe ”lista” lui Ionuţ Stroe

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură