Mergi direct la conținut »
Se îngroaşă gluma: Trică s-a trezit fără nouă jucători la vizita medicală
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Se îngroaşă gluma: Trică s-a trezit fără nouă jucători la vizita medicală

Se îngroaşă gluma: Trică s-a trezit fără nouă jucători la vizita medicală

Degringoladă la CFR Cluj! Lotul vicecampioanei de toamnă se subţiază pe zi ce trece. Noul antrenor Eugen Trică s-a trezit fără nouă jucători la vizita medicală, iar pentru a-şi completa efectivul tehnicianul a apelat la câţiva juniori de la echipa secundă!

Trică este îngrijorat de faptul că mai mulţi fotbalişti importanţi şi-au manifestat intenţia de a pleca de la CFR: Deac, Muniru, Camora, Felgueiras, Dore, Ivanovski şi Tade.

Ardelenii nu şi-au stabilit niciun cantonament în această iarnă, iar jucători importanţi îşi negociază plecarea din Gruia.

Cred că mai sunt jucători de venit. Nu ştim exact cine sunt cei care mai trebuie să vină. Încă mai aşteptăm, de aceea nu ştim cu exactitate cine o să vina şi cine nu”, a spus mijlocaşul italian Davide Petrucci (23 de ani).

Clujenii vor pleca pe 30 ianuarie în Italia pentru un turneu. ”Au fost ceva probleme în Croaţia, dar erau minore, poate o lună sau două întârziere la plata salariilor. Aici este pentru prima dată când problemele sunt mai mari”, s-a plâns fundaşul dreapta bosniac Mateo Susici (24 de ani).

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close