Mergi direct la conținut »
Se ridică noul stadion din Ghencea. Aici va evolua CSA Steaua. Suma pe care o vor primi din vânzarea de abonamente Galerie foto
3imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Se ridică noul stadion din Ghencea. Aici va evolua CSA Steaua. Suma pe care o vor primi din vânzarea de abonamente

Se ridică noul stadion din Ghencea. Aici va evolua CSA Steaua. Suma pe care o vor primi din vânzarea de abonamente

Se ridică noul stadion din Ghencea. Aici va evolua CSA Steaua. Suma pe care o vor primi din vânzarea de abonamente. În Ghencea se muncește de zor la ridicarea tribunelor noului stadion care va găzdui meciurile din Liga a 4 sau a 5-a ale formației „patronate” de Ministerul Apărării.

CSA Steaua va afla luni dacă va juca în Liga a 4-a sau a 5-a, însă până atunci trebuie să-și construiască o tribună de minimum 200 de locuri pentru a îndeplini condițiile impuse de AMFB.

Noile tribune sunt pe schelet metalic și, după ce echipa nu va mai avea nevoie, acestea pot fi strânse și folosite în acest scop.

Se ridică noul stadion din Ghencea. Aici va evolua CSA Steaua. S-au vândut sute de abonamente

CSA Steaua a pornit la drum cu promisiunea fermă că bugetul va fi de 300.000 de euro. La prima „strigare” însă, comandantul Cristian Petrea s-a văitat că n-au apărut sponsorii așteptați, iar bugetul a fost recalculat și s-a ajuns la concluzia că maximum 150.000 de euro vor fi îndeajuns pentru primul an.

Fanii reprezintă și pentru CSA Steaua un mare atu. În plan financiar, conducătorii CSA Steaua se așteaptă la o „infuzie” de circa 90.000 de euro din partea fanilor. S-au pus la vânzare abonamentele pentru sezonul viitor, care costă 150 de lei. În prima instanță, s-a vorbit de un total de 300 de abonamente, dar sunt voci care susțin că vor fi vândute 1.000.

În plus, cei care vor să se înscrie în „Asociația steliștilor”, trebuie să achite o taxă de 300 de lei. Acești bani vor fi vărsați în contul clubului.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV. Am găsit sosia președintelui Iohannis. Povestea arbitrului Petrișor David. Faptul că e leit șeful statului nu l-a scăpat de bătaie! | FOTO&VIDEO

Close
Închide
  Close