Mergi direct la conținut »
Sebastian ”Fiul lui Dracula” Ciobanu are meci sâmbătă, iar duminică se însoară
Sport Libertatea > Sport

Sebastian ”Fiul lui Dracula” Ciobanu are meci sâmbătă, iar duminică se însoară

Unul dintre cei mai cunoscuți luptători români, Sebastian ”Fiul lui Dracula” Ciobanu (31 de ani, 49 de meciuri, 27 de victorii/ 4 KO, 21 înfrângeri/ 7KO, o remiză), dă sâmbătă cu pumnul în gala Superkombat de la Iași, iar duminică se va îmbrăca la frac pentru a se căsători cu aleasa inimii sale, o tânără jumătate sudaneză absolventă de jurnalism.

”Nunta o aveam programată de un an, dar când am aflat că Superkombat va reveni în Iași după 9 ani de pauză, am ținut cu tot dinadinsul să pot lupta. Poate că e ultima oară când lupt acasă, în Iași, într-o gală așa de mare. Recunosc, însă, că am mai mari emoții cu nunta, că asta o faci o dată în viață, meciuri mai am vreo 50”, a declarat Ciobanu înaintea meciului cu britanicul George Davies.

Petrecerea burlacilor se ține în ring!

”Facem petrecerea burlacilor în ring, apoi duminică îi aștept pe toți la nuntă. Să știți de pe acum, mireasa nu se fură că ați încurcat-o!”, a mai glumit Ciobanu, omul care de-a lungul carierei i-a învins pe Mighty Mo, Dzevad Poturak, Doug Viney și Petr Vondracek.

sebastian-ciobanu

De zece ani cu Nafisa, o tânără pe jumătate sudaneză

Sebastian Ciobanu este împreună cu Nafysa de 10 ani, chiar din momentul în care luptătorul făcea pasul către scena mare a luptelor pe K-1.

”Nu cred că voi avea curajul să vin la meci, dar am încredere că Sebastian va câștiga”, a spus și Nafysa.

Bornele ”Fiului lui Dracula”

  • Și-a făcut debutul în K-1 în anul 2009, în calificările pentru gala ”K-1 World Grand Prix 2009” din Tokyo, contra ucraineanului Serghei Lașcenko.
  • Cea mai mare performanță din cariera sa a obținut-o în 2010, când a devenit finalist la gala ”K-1 World Grand Prix 2010 Bucharest”, într-un turneu în care îl învinse pe Mighty Mo prin KO.
  • Pe 20 octombrie 2012, Ciobanu l-a întâlnit pe Dževad Poturak la SuperKombat World Grand Prix 2012 IV, în Arad, învingându-l pe bosniac la puncte și câștigând un wild card pentru SuperKombat Final Elimination.
  • Pe 10 noiembrie, Ciobanu avea să câștige la Craiova cu Roman Kleibl în cadrul SuperKombat World Grand Prix 2012 Final Elimination, care reprezintă sferturile de finală pentru SuperKombat World Grand Prix 2012.
Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Titluri

  • 2013 Superkombat World Grand Prix II – campion
  • K-1 World Grand Prix 2010 Bucharest – finalist
  • 2009 K-1 Rules Tournament Budapest – finalist
  • Local Kombat Special Prize (2010)
  • Local Kombat 20 – campion

Gala, în direct pe www.libertatea.ro

Gala Superkombat, din această sâmbătă, de la Sala Polivalentă din Iași, unde main-event va fi confruntarea pentru titlul mondial dintre Amansio Paraschiv și fostul deținător al centurii It’s Showtime, Chris Ngimbi, va fi în direct pe libertatea.ro.

Amansio Paraschiv

Amansio Paraschiv

Close
Închide
  Close