MENIU CAUTĂ

Secretele garderobei lui Gigi Becali. „El alege materialele. Știe că haina îl face pe om”

Distribuie

Gigi Becali este extrem de atent la felul în care se îmbracă și își alege chiar el materialele din care urmează să-și facă ținutele.

Gigi Becali, care este căsătorit de foarte mulți ani cu Luminița, este adeptul stilului vestimentar elegant atunci când este vorba despre aparițiile sale la evenimente cu ștaif.

Gigi Becali, care este cunoscut și pentru numeroasele acte de caritate pe care le face, este extrem de atent cu ținutele pe care le poartă, ba chiar este chiar el cele care alege materialele din care urmează să-i fie confecționate costumele.

Dezvăluiri despre stilul vestimentar al lui Gigi baceli și despre cât de mare importanță acordă acesta felului în care se îmbracă au fost făcute de Alexandru Ciucu.

„Indiferent cât este de controversat, Becali se îmbracă foarte bine, şi se întâmpla acest lucru şi când nu îi făceam eu ţinutele. Îmi place că ştie ce gen de personaj vrea să fie. Preferă sacoul la două rânduri, pantalonul drept, nu pană, cu manşetă, stilul anglo-american din anii ’40, corectat cu tendinţele actuale, sacou cambrat, nu stilul bodyguard, cu umeri laţi, unde nu se ştia pe unde se află corpul.

El alege materialele. Ştie că haina îl face pe om, dacă şi omul ştie să o poarte, pentru că poate să îl facă şi de ruşine. Poţi să porţi o haină largă şi să fii genul mutulică sau să alegi o haină strâmptă care scoate în evidenţă anumite forme pe care nu vrem să le vedem, derapajele clasice”, spunea, într-un interviu pentru gandul.info, Alexandru Ciucu despre Gigi Becali, cel căruia i-a făcut numeroase haine.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Citește mai multe despre Alexandru Ciucu, costume, garderobă, haine și tinute pe Libertatea.

Comentarii