Mergi direct la conținut »
Încă o lovitură dură pentru Cristiano Ronaldo după acuzația de viol. Selecționerul Portugaliei nu l-a convocat la echipa națională
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Încă o lovitură dură pentru Cristiano Ronaldo după acuzația de viol. Selecționerul Portugaliei nu l-a convocat la echipa națională

Încă o lovitură dură pentru Cristiano Ronaldo după acuzația de viol. Selecționerul Portugaliei nu l-a convocat la echipa națională

Cristiano Ronaldo a fost lăsat în afara echipei naționale a Portugaliei pentru meciurile pe care urmează să le dispute în lunile octombrie și noiembrie. Decizia selecționerului Fernando Santos vine în plin scandal legat de acuzațiile de viol formulate de Kathryn Mayorga împotriva starului lui Juventus.

Ronaldo a fost acuzat de viol de Kathryn Mayorga, care spune că jucătorul a atacat-o în Las Vegas în 2009. El a negat acuzațiile.

Ronaldo a fost lăsat în afara echipei pentru al doilea meci pe care Portugalia îl dispută în Liga Națiunilor UEFA, cu Polonia pe 11 octombrie, și un meci amical de la Glasgow împotriva Scoției, care va avea loc trei zile mai târziu.

Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat că Ronaldo nu va fi convocat nici pentru meciurile internaționale din noiembrie. Selecționerul a declarat că decizia a fost luată după o conversație în tre el, Ronaldo și șeful federației portugheze de fotbal.

„Am fost de acord că jucătorul nu va fi disponibil”, a spus Santos. „Pentru următoarele două selecții ale echipelor, cea de luna aceasta și cea de luna viitoare, Ronaldo nu va fi cu noi”, a continuat selecționerul portughez.

Santos a refuzat să dea detalii despre conversația purtată cu jucătorul lui Juventus și nici nu a comentat starea de spirit a lui Ronaldo, spunând că informațiile erau private și personale.

Santos a spus că se așteaptă ca Ronaldo să joace din nou pentru Portugalia în cele din urmă.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 ani, a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Rolando a violat-o, pe 13 iunie 2009, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea. Americanca susține că fotbalistul a trimis atunci o echipă de „negociatori” care i-ar fi promis suma de 375.000 de dolari pentru a păstra tăcerea și pentru a obstrucționa ancheta.

Poliţia din Las Vegas a anunţat luni că a redeschis ancheta în cazul acuzaţiilor de viol aduse de o americană împotriva portughezului Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj public după ce poliția din Las Vegas a anunțat că a redeschis ancheta și neagă cu fermitate acuzațiile care i se aduc.


Citește și: Tolo: Reținerea Elenei Udrea și ”Roexit” – dacă nu numai că nu iese România din UE, ci intră Costa Rica în faza aplicării legii internaționale?!


 

Close
Închide
  Close