Mergi direct la conținut »
Serena Williams este vedeta celui mai nou număr al revistei Sports Illustrated: ”Cariera mea a însemnat doar tenis și modă”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Serena Williams este vedeta celui mai nou număr al revistei Sports Illustrated: ”Cariera mea a însemnat doar tenis și modă”

Serena Williams este vedeta celui mai nou număr al revistei Sports Illustrated: ”Cariera mea a însemnat doar tenis și modă”

SSerena Williams face furori și la 37 de ani! Jucătoarea de tenis din Statele Unite, câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, este protagosnista unui pictorial pentru cea mai nouă ediție a revistei Sports Illustrated, numărul din săptămâna 29 iulie - 5 august 2019.

De Andrei Crăițoiu,

Jucătoarea e considerată de specialiștii în modă ai revistei un etalon pentru sportivele din întreaga lume, iar americanca este prima în ierarhia celor mai elegante sportive. Mai mult, Serena a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată dintre sportivi care au apărut vreodată pe coperta celebrei publicații.

În top alături de Cristiano Ronaldo

Pe coperta revistei care curprinde un top 50 al celor mai elegante sportive, Serena e îmbrăcată într-un costum alb, iar mesajul care o însoțește este: „Puternică. Sexy. Sensibilă”. „De fiecare dată încerc să transmit mesajul de a fi încrezător și feroce!”, spune Williams în paginile publicației.

Din top mai fac parte Cristiano Ronaldo, jucătorul celor de la Juventus, jucătoarea de tenis Maria Șarapova, pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, vedeta echipei naționale a Braziliei, Neymar jr., dar și Lindsey Vonn, una dintre cele mai mari schioare americane în probele de schi alpin.

E pasionată de modă

Chiar dacă sportul e marea dragoste, Serena e foarte pasionată de modă. „Cariera mea a însemnat doar tenis și modă. Mereu încerc să arăt ceva când pășesc pe teren, să fiu curajoasă și unică. Mereu încerc să transmit un mesaj de a avea încredere și de a fi nemiloasă”, a dezvăluit Williams.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Serena a și studiat moda la începutul anilor 2000, la Institutul de Artă din Lauderdale. Apoi și-a lansat și o linie vestimentară, „S by Serena”. „Scopul meu este ca femeile să se simtă încrezătoare și sexy atunci când îmi poartă hainele. Sunt practice și ușor de purtat, dar în același timp te fac să te simți bine în pielea ta și să fii încrezătoare. Oamenii mereu au ceva de spus atunci când e vorba de modă”, a mai punctat jucătoarea de tenis, care anul trecut a fost cea mai influentă vedetă în privința modei

Echipament cu cristale Swarowski

La ediția din acest an a turneului de la Wimbledon sportiva din Statele Unite a purtat un echipament Nike, al cărui logo era decorat cu 34 de cristale Swarowski. Acestea au reprezentat vârsta la ultimul succes de la All England Club, într-o finală cu Garbine Muguruza. „Intenţia noastră a fost să poarte o rochie pe care ar fi îmbrăcat-o şi bunica ei, cu câteva detalii moderne” a explicat designerul echipamentului. Chiar și la finala pierdută 6-2, 6-2, în fața Simonei Halep, Serena a purtat logoul cu cristale.


Close
Închide
  Close