Mergi direct la conținut »
Sergiu Hanca visează la play-off: ”Din punct de vedere matematic, calificarea pare mai ușoară decât anul trecut”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Sergiu Hanca visează la play-off: ”Din punct de vedere matematic, calificarea pare mai ușoară decât anul trecut”

Sergiu Hanca visează la play-off: ”Din punct de vedere matematic, calificarea pare mai ușoară decât anul trecut”

Sergiu Hanca visează la play-off: ”Din punct de vedere matematic, calificarea pare mai ușoară decât anul trecut”.

De Ciprian Iana,

Fotbalistul echipei Dinamo, Sergiu Hanca, a declarat, miercuri, la sediul INMS din Capitală, că este ciudat să vadă cum alte formaţii se lupă la titlu, în timp ce gruparea sa este pe locul 7, dar a precizat că asta e realitatea şi trebuie să o accepte.

„Din punct de vedere matematic, calificarea în play-off acum pare mai uşoară decât în aceeaşi perioadă a anului trecut pentru că depindem doar de noi. Dar nu contează asta, meciurile sunt foarte grele. Important este să jucăm foarte bine şi să câştigăm meciurile noastre. Putem intra în play-off, pentru asta ne pregătim. În următoarea perioadă echipa se va omogeniza şi sunt sigur că vom fi în play-off”, a spus Sergiu Hanca.

Mijlocașul de 25 de ani a continuat: ”E cam ciudat să te uiţi cum se bat alţii la titlu, dar asta e realitatea, trebuie să acceptăm şi să muncim mai mult. Iar dacă nu reuşim sezonul ăsta, anul următor să ne luptăm şi noi la titlu. În play-off însă se poate întâmpla orice. Trebuie doar să fii acolo, iar cu trei victorii legate eşti în primele trei”.

Sergiu Hanca mizează pe revenirile lui Antun Palic și Dan Nistor

Sergiu Hanca susţine că Dinamo are un lot bun în momentul de faţă, dar afirmă că eventualele reveniri ale jucătorilor Antun Palic şi Dan Nistor ar ajuta formaţia alb-roşie.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

„Palic este un jucător foarte bun, anul trecut a fost unul exponenţial pentru noi. Sunt sigur că dacă ar reveni s-ar integra foarte repede pentru că el cunoaşte toată echipa şi noi la fel pe el. Şi de Nistor am avea nevoie. Ştim toţi cum a mers echipa anul trecut cu Nistor. Dar conducerea şi staff-ul tehnic trebuie să se ocupe de aceste lucruri”, a adăugat Hanca.

Fotbalistul Sergiu Hanca a efectuat, miercuri, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Capitală alături de restul lotului formaţiei Dinamo.


CITEȘTE ȘI: Jocurile Olimpice de iarnă 2018, turneul de hochei pe gheață. Programul complet al competiției regină!

Close
Închide
  Close