De Ciprian Iana,

Sportiva clasată pe locul 2 în lume în topul jucătoarelor profesioniste de tenis crede că, la revenirea pe teren, turneele care trebuie să aibă prioritate sunt cele de Mare Șlem și cele mandatory.

Dacă totul va fi în siguranță și vom putea să călătorim, cred că prioritare ar trebuie să fie turneele mandatory și Grand Slam-urile, în opinia mea. Chiar dacă se schimbă datele, simt că ar trebui să ne concentrăm pe turneele majore”, a declarat Simona Halep la vodcastul Tennis Legends.

Halep a continuat: ” Pentru că acestea țin circuitul puternic, așa că am sentimentul că vor avea loc dacă totul e în regulă. Chiar dacă datele se vor schimba. ATP, WTA și ITF trebuie să discute împreună”.

În legătură cu implicarea sportivilor în modul în care va arăta tenisul după ce va trece pandemia, Simona Halep a precizat: ”Noi, jucătorii, dacă nu avem turnee, nu avem nimic altceva. Aș putea fi implicată în asta, sunt deschisă la așa ceva.

Dar este ceva sensibil și nu simt că am puterea sau viziunea să spun ceva despre aceste decizii. Sunt prea importante și este dificil să ai responsabilitatea pentru toată lumea. Dacă va exista un grup de jucători, atunci cu siguranță mă voi implica și îmi voi spune opiniile”

Citeşte şi:

Victor Pițurcă îi testează pe toți cei care îi intră în casă. ”Dacă ești negativ, sângele se duce spre C și ești scăpat!”

Aproape 1.000 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus în România

Un viceprimar a fost prins băut la volan, deși avea permisul anulat și fusese condamnat cu suspendare pentru aceeași infracțiune

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare