SIMONA HALEP – LAURA SIEGEMUND 1-6, 2-6

SETUL 2

GAME 8Chinul Simonei Halep s-a încheiat, după 71 de minute! Deranjată de accidentarea suferită la glezna piciorului stâng sâmbăta trecută, în meciul cu Andrea Petkovici din Fed Cup, românca a avut ghinionul să dea peste Laura Siegemund, o adversară care a jucat excelent. Este al doilea eșec consecutiv suferit de reprezentanta țării noastre în fața unei sportive din Germania, după cel înregistrat în fața lui Angelique Kerber, duminica trecută, în Fed Cup.

GAME 7 – Simona Halep își pierde din nou serviciul și se află la un singur game de eliminarea din turneul de la Stuttgart.

GAME 6 – Laura Siegemund are ceva dificultăți în încercarea de a se impune pe propriul serviciu. Simona Halep s-a agățat de fiecare minge, dar în cele din urmă nemțoaica face 4-2.

GAME 5 – Românca nu reușește să capitalizeze revenirea din ultimele două game-uri și cedează pe propriul serviciu. Laura Siegemund joacă foarte bine și profită de faptul că adversara are probleme medicale.

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro

Simona Halep (FOTO: EPA)

Simona Halep (FOTO: EPA)

GAME 4Simona Halep fructifică a două minge de break și reușește să câștige pentru prima dată pe serviciul adversarei și să “lege” două puncte. Românca dă senzația că o deranjează accidentarea suferită la glezna stângă în timpul meciului cu Andrea Petkovici din Fed Cup.

GAME 3 – Simona Halep câștigă primul game al acestui set și abia al doilea al meciului, după care se consultă iar cu medicul.

GAME 2 – Laura Siegemund câștigă un nou game, chiar dacă Simona Halep a dat senzația că de data aceasta poate ține aproape. Românca i-a cerut arbitrului de scaun să cheme medicul, când game-ul încă nu se încheiase. În așteptarea acestuia, constănțeanca s-a trântit pe bancă și și-a pus prosopul în cap. Reprezentanta noastră a plecat la vestiar și a petrecut acolo circa 10 minute.

Laura Siegemund (FOTO: EPA)

Laura Siegemund (FOTO: EPA)

GAME 1 – Simona Halep își pierde serviciul în debutul acestui set. Pe teren există în aceste momente o singură jucătoare, și aceea nu este româncă. Laura Siegemund conduce cu 12-1 la lovituri direct câștigătoare.

România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Recomandări
România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice

SETUL 1

GAME 7 – Blizkriegul Laurei Siegemund dă rezultate! Nemțoaica câștigă primul set după numai 25 de minute, profitând și de o eroare neforțată comisă de Simona Halep în fața fileului.

GAME 6Simona Halep câștigă primul game al acestui meci. Românca a avut nevoie de 21 de minute pentru această realizare.

GAME 5 – Nemțoaica e de neoprit! Simona Halep nu reușește să stăvilească entuziasmul din jocul adversarei, care atacă de fiecare dată când i se ivește ocazia. Și, din păcate, reprezentanta noastră îi oferă ocazii cu duiumul.

GAME 4De două ori a servit Simona Halep, și tot de atâtea ori și-a pierdut serviciul! Laura Siegemund este net superioară în acest debut de meci.

GAME 3 – Laura Siegemund face spectacol și profită de deciziile greșite ale Simonei Halep, care alege să trimită un voleu pe partea apărată de reprezenanta gazdelor. 3-0 pentru nemțoaică!

GAME 2Nemțoaica reușește break-ul! Simona Halep este puțin descumpănită de startul bun al adversarei, căreia îi intră totul.

Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”
Recomandări
Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”

GAME 1 – Laura Siegemund își câștigă serviciul și punctează prima pe tabelă.

Potrivit contului de Twitter WTA Insider, Simona Halep nu este însoțită la Stuttgart de antrenorul Darren Cahill. Cei doi se vor reîntâlni la următorul turneu pe zgură, care va fi găzduit de Madrid.

Laura Siegemund are 1,68 metri înălțime, la fel ca Simona Halep. Acest detaliu, faptul că ambele sunt dreptace și că au devenit profesioniste în 2006 reprezintă singurele asemănări între ceie două jucătoare. La capitolul trofee (11-0) și bani câștigați de-a lungul carierei (11.486.816 dolari – 616.591 dolari), românca este net superioară. Halep și Siegemund nu s-au mai întâlnit până astăzi.

Laura Siegemund (28 de ani, 71 WTA) este a treia jucătoare de tenis din Germania pe care o întâlnește Simona Halep în ultimele trei meciuri disputate. Anterior, românca a învins-o pe Andrea Petkovici și a pierdut în fața lui Angelique Kerber, de fiecare dată în Fed Cup. Dacă o va învinge pe Siegemund, Halep ar putea să joace în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart cu o altă nemțoaică, Julia Goerges, cu condiția ca aceasta să treacă de italianca Roberta Vinci.

Simona Halep apare în niște fotografii de prezentare realizate pentru Porsche, sponsorul principal al turneului de la Stuttgart.

Simona Halep, în timpul filmării pentru sponsorul turneului de la Stuttgart. (FOTO: instagram.com/porschetennis)

Simona Halep, în timpul filmării pentru sponsorul turneului de la Stuttgart. (FOTO: instagram.com/porschetennis)

Simona Halep, în timpul filmării pentru sponsorul turneului de la Stuttgart. (FOTO: instagram.com/porschetennis)

Simona Halep, în timpul filmării pentru sponsorul turneului de la Stuttgart. (FOTO: instagram.com/porschetennis)

PETRA KVITOVA – MONICA NICULESCU 2-6, 7-6 (5), 6-2

SETUL 3

GAME 8 – Cehoaica își câștigă serviciul și Monica Niculescu trebuie să se recunoască învinsă. Românca a jucat foarte bine, dar a rămas fără “benzină” pe finalul partidei. Ca și în meciul contra lui Andrea Petkovici din Fed Cup, Monica a avut cel puțin două mingi de meci, dar le-a ratat și a sfârșit învinsă în cele din urmă.

Petra Kvitova (FOTO: EPA)

Petra Kvitova (FOTO: EPA)

GAME 7 – Reprezentanta noastră pare stoarsă de energie. Petra Kvitova a făcut ușor break-ul și va servi pentru meci.

GAME 6 – Petra Kvitova menține avantajul de două game-uri. Ambele jucătoare sunt epuizate, dar Monica Niculescu pare ceva mai afectată. Cu toate acestea, românca reușește să o chinuie pe favorita meciuului.

GAME 5 – Monica Niculescu își câștigă serviciul, după un game neobișnuit de scurt pentru acest meci. Românca trebuie să realizeze un break, pentru a putea spera că se va impune la finalul acestei partide-maraton.

GAME 4 – Petra Kvitova își câștigă serviciul și face 3-1. Românca nu a reușit să prelungească schimburile de mingi, ceea ce o avantajează pe cehoaică. Este al zecelea meci în trei seturi disputat de Monica Niculescu în acest an, ceea ce o plasează pe locul secund la acest capitol în circuitul WTA.

GAME 3 – Monica Niculescu punctează pentru prima dată în acest set. Reprezentanta noastră câștigă un game alb și îi refuză adversarei șansa de a se distanța.

GAME 2 – Cehoaica se desprinde la două game-uri pe tabelă. Monica Niculescu dă semne de oboseală, dovadă că nu mai aleargă după toate mingiile, așa cum a făcut-o până acum.

GAME 1 – Setul începe prost pentru Monica Niculescu, care își pierde serviciul. Durata meciului pare să-și pună amprenta mai mult pe condiția fizică a româncei, decât pe cea a Petrei Kvitova.

SETUL 2

Tie-break: Petra Kvitova se impune cu 7-5 și se va juca set decisiv!

GAME 12 – Monica Niculescu irosește 3 mingi de meci, una dintre ele din cauza fileului, care a ajutat-o pe Kvitova! Se intră în tie-break.

GAME 11 – Incredibil! Reprezentanta noastră leagă al patrulea game, face break-ul și va servi pentru meci, în condițiile în care cu circa un sfert de oră mai devreme cehoaica se afla în această postură. Niculescu a depășit momentul prost de la mijlocul acestui set, în timp ce Kvitova a reînceput să joace modest.

GAME 10 – Monica Niculescu a câștigat al treilea game la rând și a egalat situația pe tabelă în acest set. Petra Kvitova a început să greșească din nou ușor.

GAME 9Românca reușește break-ul, într-un game pe care Petra Kvitova l-a încheiat cu o dublă greșeală la serviciu.

GAME 8 – Monica Niculescu salvează două mingi de set și continuă să spere că va evita decisivul. La serviciu urmează însă Petra Kvitova.

GAME 7 – Petra Kvitova reușește patru puncte la rând de la 0-30 și este la un singur game de câștigarea setului. Cehoaica și-a ridicat nivelul de joc, iar asta se vede: Monica Niculescu pare din ce în ce mai înghesuită de o adversară care nu ezită să atace la fiecare minge.

GAME 6 Monica Niculescu se află în reală dificultate, pentru prima dată în acest meci. Românca și-a pierdut serviciul pentru a doua oară, la sfârșitul unui game care a durat peste 10 minute.

GAME 5 – Petra Kvitova supraviețuiește pe propriul serviciu, după un game în care a jucat destul de riscant. Monica Niculescu a irosit trei șanse de break.

GAME 4 – Monica Niculescu își câștigă cu greu serviciul, profitând iar de erorile neforțate ale Petrei Kvitova. În timpul acestui game, românca a ratat o scurtă simplă, ceea ce a făcut-o să țipe prelung, de frustrare.

GAME 3 – Petra Kvitova trece în avantaj, pentru prima dată în acest set și doar pentru a doua oară în acest meci. Cehoaica a servit mult mai bine, iar venirile la fileu nu s-au mai încheiat cu erori neforțate. Kvitova a reușit și un nou as, scorul la acest capitol fiind 2-0 în favoarea ei.

GAME 2Românca își pierde serviciul, pentru prima dată în acest meci! Cehoaica a dat impresia că s-a trezit din letargie.

GAME 1Break pentru Monica Niculescu! Românca începe perfect setul secund, în timp ce Petra Kvitova continuă să comită erori mari și foarte mari. Cehoaicei nu-i iese mai nimic în acest meci.

SETUL 1

GAME 8 – Monica Niculescu nu face concesii pe propriul serviciu și, chiar dacă a comis prima greșeală neforțată, își adjudecă primul set în stil de mare campioană. Mai jos aveți o înregistrare video cu cel mai spectaculos punct de până acum, jucat în game-ul al cincilea și câștigat de reprezentanta noastră.

GAME 7 – Răbufnire de orgoliu a Petrei Kvitova, care reușește primul game decent după cel inaugural. Monica Niculescu va servi însă pentru câștigarea setului.

GAME 6 – Petra Kvitova nu are replică pe serviciul Monicăi Niculescu. Românca nu cedează fără luptă nici o minge, ceea ce pune la încercare răbdarea cehoaicei, care greșește în situații simple.

GAME 5 – Monica Niculescu bifează al doilea break și defilează în aceste momente! Pe lângă jocul foarte bun, românca este avantajată și de inexactitățile comise de Petra Kvitova. Scorul erorilor neforțate este 10-0 în defavoarea cehoaicei!

Monica Niculescu (FOTO: EPA)

Monica Niculescu (FOTO: EPA)

GAME 4 – Românca își valorifică serviciul și se desprinde la două game-uri pe tabelă. Petra Kvitova continuă să greșească destul de mult.

GAME 3Break reușit de Monica Niculescu! Petra Kvitova a început bine game-ul, dar a fost enervată ușor de o decizie a arbitrului, care a decis rejucarea unui punct, deși reluările au demonstrat că cehoaica îl câștigase. Kvitova a comis ulterior prima dublă greșeală a meciului și, deși a anulat prima minge de break cu un as, a cedat game-ul ca urmare al unui retur excelent al Monicăi.

GAME 2 – Reprezentanta noastră egalează situația pe tabelă, după un game pe care l-a condus de la început până la sfârșit.

GAME 1 – Monica Niculescu a condus cu 30-0 pe serviciul Petrei Kvitova, dar cehoaica a revenit în cepe din urmă și conduce cu 1-0.

Monica Niculescu (28 de ani, 31 WTA) a trecut cu bine peste înfrângerea dureroasă suferită weekendul trecut în fața nemțoaicei Andrea Petkovici, în meciul decisiv al confruntării de România – Germania (1-4), contând pentru barajul de menținere în Grupa Mondială. La scorul de 2-1 pentru echipa oaspete, Niculescu a avut două mingi de meci cu Petkovici, dar în cele din urmă a cedat cu 6-0, 6-7, 3-6. Românca a învins-o ieri scurt pe Caroline Garcia (6-2, 6-2), iar astăzi va da piept cu Petra Kvitova (26 de ani, 7 WTA) în turul secund al turneului de la Stuttgart (Germania). Monica a câștigat ultima confruntare contra cehoaicei: 6-3, 6-4 în februarie, în Fed Cup.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Stuttgart. Sportiva noastră o întâlnește pe nemțoaica Laura Siegemund, jucătoare venită din calificări, care în runda precedentă a eliminat-o pe Pavliucenkova.

Simona Halep se va duela, așadar, tot cu o nemțoaică, de data aceasta chiar pe „terenul” acesteia, după ce ultimele sale apariții au fost cele din Fed Cup chiar împotriva nemțoaicelor Petkovici și Kerber.

Halep a declarat că n-o mai supără accidentarea care i-a creat probleme la meciul cu Germania.

Meciul Simonei Halep va începe în jurul orei 15.00. Primul meci al zilei pe tabloul principal de la Stuttgart este cel dintre Monica Niculescu și Petra Kvitova. Ieri, Niculescu a eliminat-o pe Caroline Garcia.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
FANATIK.RO
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
GSP.RO
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
FANATIK.RO
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Observatornews.ro
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli
HOROSCOP
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI