Mergi direct la conținut »
Simona Halep și-a reîntâlnit idolul la Australian Open 2018 | VIDEO
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep și-a reîntâlnit idolul la Australian Open 2018 | VIDEO

Simona Halep și-a reîntâlnit idolul la Australian Open 2018 | VIDEO

Simona Halep și-a reîntâlnit idolul la Australian Open 2018. Meciul liderului mondial din tenisul feminin cu australianca  Destanee Aiava, din primul tur de la Australian Open 2018, se joacă marți.

Unele dintre vedetele din tenis, Nadal, Federer, Djokovici, Wozniacki, s-au încălzit pentru Australian Open participând la „Kids Day” din Melbourne alături de unele dintre cele mai mari nume din lumea benzilor desenate. Cu care au și jucat tenis, spre deliciul micuților.

Și Simona Halep și antrenorul Andrei Pavel au făcut o fotografie încadrați Thor, Spiderman sau Ant-Man. De asemenea, Simo a profitat și s-a trasd în cadru alături de elvețianul Roger Federer (26 de ani, 2 ATP), idolul ei din adolescență.

Federer a copleșit-o pe Simona Halep cu laudele: ”Eu sunt foarte fericit pentru ea!”

Doar o zi a mai rămas până la startul oficial al Australian Open, prilej pentru Simona Halep să petreaca câteva clipe de relaxare cu echipa ei, în frunte cu Andrei Pavel, și ceilalți sportivi români din turneu. Simo e însoțită la Melbourne de mama ei, Stania.

LIVE BLOG Australian Open 2018. Programul și orele meciurilor de luni. Dulgheru, eliminată în ultimul tur al calificărilor

Simona nu și-a refuzat o înghețată de ciocolată.

 

Citiți și Simona Halep nu se desparte prea ușor de Adidas. Liderul WTA este tot un zâmbet la antrenamente

Close
Închide
  Close