Mergi direct la conținut »
Incident fără precedent pe un stadion din România! Soția dinamovistului Sergiu Hanca a fost agresată de suporterii "câinilor". Jucătorul vrea să-și rezilieze contractul imediat! Galerie foto
6imagini
Sport Libertatea > Sport

Incident fără precedent pe un stadion din România! Soția dinamovistului Sergiu Hanca a fost agresată de suporterii „câinilor”. Jucătorul vrea să-și rezilieze contractul imediat!

Dinamovistul Sergiu Hanca, cel care a salvat cât de cât onoarea echipei sale în umilința de la Giurgiu, a avut un șoc la finalul partidei. Astra a învins pe Dinamo cu 4-1, iar fanii oaspeților s-au răzbunat pe soția lui Sergiu Hanca.

Aceasta s-a bucurat când soțul ei a marcat, iar gestul i-a scos din sărite pe fani, fiindcă scorul era 4-1. Andreea Hanca ar fi fost agresată de fani!

A plecat cu soția, nu cu echipa

Sergiu Hanca a auzit ce a pățit soția sa imediat după meci! Acesta n-a mai plecat spre București cu echipa, ci în mașină cu soția lui, care era terorizată de gândul că trebuie să meargă pe același drum cu cei care o agresaseră.

Jucătorul se pare că a cerut rezilierea imediată a contractului cu Dinamo!

„Înţeleg supărarea fanilor, dar vreau să ne respecte jucătorii aşa cum sunt ei!”, a reacţionat Mircea Rednic, antrenorul de la Dinamo.

„Sunt în stare de șoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soțului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!”, a apucat să spună Andreea Hanca pentru gsp.ro.


EXCLUSIV/ „A fost șocul vieții când am aflat cine e Moș Crăciun!”. Răzvan Lucescu ne-a dezvăluit cum a descoperit, când era în clasa a III-a, că Mircea Lucescu, tatăl lui, este cel responsabil pentru cadourile de sub brad

Close
Închide
  Close