Mergi direct la conținut »
Soția fotbalistului Dusko Tosici a primit o cerere ciudată: ”Nu mai face sex cu el!”. Ce a spus jucătorul de la Beșiktaș
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Soția fotbalistului Dusko Tosici a primit o cerere ciudată: ”Nu mai face sex cu el!”. Ce a spus jucătorul de la Beșiktaș

Soția fotbalistului Dusko Tosici a primit o cerere ciudată: ”Nu mai face sex cu el!”. Ce a spus jucătorul de la Beșiktaș

Soția fotbalistului Dusko Tosici a primit o cerere ciudată: ”Nu mai face sex cu el!”. Ce a spus jucătorul de la Beșiktaș. Fanii diverselor echipe de fobal din lume fac lucruri trăznite nu numai pe stadioane, ci și pe rețelele de socializare.

De Octavian Cojocaru,

Un turc, suporter înflăcărat al formației Beșiktaș Istanbul, s-a gândit la tot ce le-ar trebui „vulturilor” ca să obțină un nou titlu, al 15-lea din istorie. Și a ajuns la concluzia că fotbaliștii ar avea nevoie de abstinență!

Turcul i-a scris Jelenei Karleusa, soția lui Dusko Tosici, să nu-i „înmoaie genunchii” timp de trei săptămâni, cât mai durează campionatul Turciei!

Soția fotbalistului Dusko Tosici a primit o cerere ciudată: ”Nu mai face sex cu el!”. Ce perioadă de abstinență le-a cerut

„Jelena, te rog, nu mai face sex cu Tosici timp de trei săptămâni! După aceea ești liberă să faci zi de zi asta. Te rog, Beșiktaș trebuie să devină campioană!”, i-a scris turcul tupeist Jelenei Karleusa.

Mesajul fanului

Mesajul fanului

Sârboaica Jelena Karleusa (38 de ani) este măritată cu Dusko Tosici (32 de ani) din 2008 și au împreună două fete. Jelena Karleusa este una dintre cele mai apreciate cântărețe din Serbia, fiind, de asemenea, implicată în televiziune, în politică și în proiecte legate de respectarea drepturilor omului. Jelena este și creatoare de modă.

Jelena Karleusa și Dusko Tosici

Jelena Karleusa și Dusko Tosici

Pe scurt, Jelena Karleusa este o „divă” căreia îi place să iasă în evidență. Iar turcii au remarcart-o și au mai „remarcat” și potențialul pericol de a-i „înmuia genunchii” lui Dusko Tosici.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Soția fotbalistului Dusko Tosici a primit o cerere ciudată: ”Nu mai face sex cu el!”. Jucătorul e şocat: „Nu vorbesc de viața mea privată”

Contactat de presa de la Belgrad, Dusko Tosici a comentat rugămintea adresată de respectivul fan soției sale. „Ce pot să spun despre asta? Nu-mi place să vorbesc despre viața mea privată și nici nu e momentul s-o fac, acum, când ne luptăm pentru titlu. E o cerere hilară, dar vreau să-i calmez pe fanii lui Beșiktaș. Jelena nu e cu mine acum, e la Belgrad, unde se recuperează după o operație suferită recent.

Vrem să punem a treia stea lângă stema clubului, dar pentru asta trebuie să cucerim al 15-lea titlu (n.r. – în toată lumea, fiecare club mai primește câte o stea lângă stemă când câștigă câte 10 titluri. La turci, stelele vin însă la fiecare 5 noi trofee de campion). Când vom reuși asta, le promit fanilor lui Beșiktaș o petrecere nebună pe stadionul nostru. O s-o aduc pe Jelena să cânte. Asta a devenit deja o tradiție, fiindcă a întreținut atmosfera și anul trecut. Va fi o petrecere mai tare ca anul trecut”.

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică
Recomandări

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică

Dusko Tosici, fost jucător la Sochaux, Werder Bremen, Queens Park Rangers, Portsmouth, Steaua Roșie Belgrad, Betis Sevilla și Genclerbirligi, a ajuns la Beșiktaș în 2015 și este unul dintre jucătorii de bază ai echipei în care mai joacă și Quaresma, Ryan Babel etc.

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Beșiktaș are 68 de puncte, fiind urmărită de Istanbul BB, cu 66 de puncte. Ca să câștige laurii, Beșiktaș trebuie să câștigele ultimele trei partide, cu Kasimpasa (acasă), Gaziantepspor (deplasare) și Ankaraspor (acasă).

Un alt fotbalist celebru a avut altă „problemă” legată de sex. A făcut cu cine nu trebuie și totul a devenit public.

Close
Închide
  Close