Mergi direct la conținut »
Stadionul din Craiova a fost construit greșit! Îi mai trebuie un etaj, deși acoperișul a fost pus. Arena riscă să se prăbușească la un vânt mai puternic
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Stadionul din Craiova a fost construit greșit! Îi mai trebuie un etaj, deși acoperișul a fost pus. Arena riscă să se prăbușească la un vânt mai puternic

Stadionul din Craiova a fost construit greșit! Îi mai trebuie un etaj, deși acoperișul a fost pus. Arena riscă să se prăbușească la un vânt mai puternic

Stadionul din Craiova a fost construit greșit! Îi mai trebuie un etaj, deși acoperișul a fost pus. Arena riscă să se prăbușească la un vânt mai puternic.

O serie de documente făcute publice miercuri de Ministerul Dezvoltării arată că stadionul din Craiova a fost proiectat și construit greșit, dar și că, până la inaugurare, are nevoie de reparații capitale înainte de inaugurarea oficială, a anunțat prosport.ro.

Stadionul din Craiova a fost construit greșit. Va fi mai lat și mai scund ca să nu pice la vânt!

Mezaninul se va transforma în etajul 1, motiv pentru care mai trebuie construit încă un etaj, deși acoperișul a fost deja instalat.

În plus, trebuie modificată și structura de rezistență a arenei, constructorul fiind nevoit să mărească fundația și crească numărul de piloni forați în pânza freatică.

Sursa citată notează că o altă modificare importantă ar trebui făcută la forma stadionului. Noua arenă va fi mai lată și mai scundă cu 10 de metri, după ce un studiu de vânt în tunel aerodinamic a relevat că, în conformitate cu planul făcut în 2014, arena nu ar fi fost rezistentă.

Așadar, arena va fi gata cel mai devreme în noiembrie 2017, deși se dorea să fie gata în iulie, la doi ani de la începerea construcției.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Gabi Cristea și Tavi Clonda au reușit să se mute înainte să devină părinți. Își inaugurează casa cu o petrecere!

Close
Închide
  Close